Vacature

Word jij onze Customer Success Manager?

Customer Success Manager

Project management - Eigen set aan klanten - Commercieel - Communicatief

Als Customer Succes Manager zorg jij ervoor dat onze klanten (nog meer) succes behalen met onze oplossing. Je bent een expert op het gebied van klantbeleving en hoe je dit het beste kunt meten, je adviseert onze klanten hierover en denkt met ze mee. Daarnaast herken je cross- en upsell mogelijkheden binnen jouw accounts! Ready for this challenge?

Wij zijn op zoek naar iemand die:

 • Beschikbaar is op fulltime basis;
 • Een studie heeft afgerond op HBO niveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring heeft in een vergelijkbare rol;
 • Ervaring heeft met verschillende technische systemen, onder andere een CRM systeem;
 • Redelijke kennis heeft van tech & het werken met data;
 • Gewend is te werken voor enterprise klanten;
 • De Nederlandse taal vloeiend kan spreken en de Engelse taal goed beheerst;
 • In staat is om de doelstellingen van onze klanten op het gebied van ‘customer experience management’ en ‘online reputatiemanagement’ te vertalen naar concrete oplossingen;
 • Commerciële kansen herkent bij de klant en collega’s activeert om hier op in te spelen;
 • Snapt dat communicatie meer dan belangrijk is voor het samenwerken met collega’s en in projecten;
 • Weet van aanpakken en die een no-nonsense & can-do mentaliteit heeft;
 • Het belangrijk vindt om plezier te hebben in zijn of haar werk en graag impact wil maken.

Wat bieden wij jou?

Het betreft een zelfstandige rol met ruimte om je eigen werkzaamheden verder vorm te geven. Je komt terecht binnen een innovatief, groeiend bedrijf in een dynamische markt en je werkt in een team waarbij iedereen hardt (hard en met hart) werkt aan het succes van onze organisatie! Ook ontvang je:

 • Een passend salaris;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v fulltime);
 • Pensioenregeling;
 • Opleidingsbudget voor eventuele cursussen;
 • Beschikking tot een poolauto;
 • Een draai aan ons ‘Wheel of Fortune’ op je verjaardag;
 • Uiteraard gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes!

Omschrijving werkzaamheden

Bij InSocial onderscheiden we ons met onze persoonlijke service. Elke account heeft dan ook zijn eigen InSocial contactpersoon. Dit zijn onze Customer Succes Managers. De rol van een CSM’er is cross-functioneel, waarbij je vooral veel contact hebt met de klant en echt goede relaties met hen opbouwt. Verder werk je veel samen sales en onze developers.

Jij neemt het contact over met een organisatie nadat het sales team een nieuwe opdracht heeft binnen gehaald. Je gaat de klant vervolgens begeleiden tijdens de implementatie waarin je het feedback proces zal opzetten. Denk hierbij aan vraagstukken als: Hoeveel surveys wil de klant maken? Welke vragen willen zij stellen? Hoe worden de klanten uitgenodigd om feedback te geven? Zijn er technische koppelingen nodig? En hoe rapporteren we de data terug naar de organisatie?

Uiteraard onderhoud je na de implementatie de relatie en het contact. Je hebt ongeveer elk kwartaal of halfjaar een evaluatie met je klanten waarin je gaat kijken hoe we het feedback proces verder kunnen verbeteren. Je herkent daarbij ook potentiële kansen en realiseer je een cross- of up-sell binnen no-time! Daarnaast denk je mee met de ontwikkelingen van onze software en geef je input voor nieuwe features zodat onze oplossingen altijd aansluiten bij wat klanten nodig hebben.

Met deze werkzaamheden zul je je tijd zowel op kantoor als buiten de deur besteden (met een verdeling van 60% binnen en 40% buiten).

InSocial teamfoto uitje
Teamdag

Over InSocial

InSocial is in 2012 opgericht en levert een platform waarmee bedrijven gemakkelijk feedback kunnen uitvragen op verschillende touchpoints in de klantreis. We werken voor een mooi portfolio aan opdrachtgevers, waaronder organisaties als Samsung, Coolblue, Roompot, Decathlon, MediaMarkt en InShared. We helpen onze opdrachtgevers met het slim ophalen van feedback, het meten van klanttevredenheid, het analyseren en proactief rapporteren van de resultaten en desgewenst (online) publiceren van reviews.

Vanuit hartje Delft werken we in een jong en gezellig team. Flexibiliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn verweven in ons DNA. We kennen onze plek in de markt, work hard & play hard, en we zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een vergelijkbare mindset.

Teamdag

Geïnteresseerd?

Durf je de uitdaging aan te gaan en ben je geïnteresseerd in deze functie bij InSocial? Twijfel dan niet en solliciteer direct!

Stuur je CV en motivatiebrief naar wecare@insocial.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten? Bel ons op 085-130 17 00 en vraag naar Sjors Luiten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.