Data analyseren

Leer van je klanten

Analyseer, rapporteer en verbeter

Maak klantdata en feedback overzichtelijk, breng de juiste data naar de juiste mensen binnen de organisatie en zet inzichten om in acties. Zo optimaliseer je jouw product of dienst op basis van klantfeedback.

Realtime inzichten

Sluit de feedbackloop en verhoog klantloyaliteit

Met InSocial heb je realtime inzichten in klantfeedback en je ontvangt een alert wanneer je negatieve feedback hebt gekregen. Op deze manier kun je snel klachten oppakken en afhandelen!

Ondanks dat een klant ontevreden is, kan het proactief opnemen van contact de klant aslnog tevreden stellen. Hiermee laat je namelijk zien dat je echt naar de klant luistert en wat met de gegeven feedback doet!

Klantgericht optimaliseren

Van data naar acties

Waarom zijn klanten wel of niet tevreden? Wat vinden zij belangrijk? Met InSights, het analyse dashboard van InSocial, zoom je in op de redenen die klanten hebben gegeven. Daarnaast maak je gemakkelijk vergelijkingen tussen de prestaties van verschillende vestigingen, medewerkers of andere variabelen.

InSocial InSights data analyseren image

Breng de inzichten naar de juiste personen

Houd medewerkers en stakeholders op de hoogte

Bij InSocial zorgen we dat jij resultaten kunt brengen in plaats van dat stakeholders ze bij je halen. We maken daarom rapportages op maat, geheel aangepast aan jouw voorkeuren, zodat jij de verschillende bestuurslagen in jouw bedrijf proactief kunt informeren!

Open API voor volledige integratie

Wissel informatie uit met jouw huidige platformen

Je kunt InSocial en InSights gemakkelijk koppelen aan jouw CRM-systeem, webcare- of front officesysteem. Dit kan door middel van een open API (Application Programming Interface). Hierdoor houd je data overzichtelijk en heb je meer inzicht in verschillende datastromen.

Benieuwd hoe je dit kunt toepassen op jouw business?

Roompot meet klanttevredenheid ‘the smart way’

Kunnen gestelde vragen echt altijd relevant zijn voor de gast? Roompot bewijst van wel! Roompot Vakanties zet sinds mei 2016 InSocial in voor onderzoek naar klanttevredenheid en het meten van KPI’s, maar gaat daarmee veel verder dan de bekende NPS.