InShared & InSocial naar Where Marketing Meets Service ’19

18 juni 2019 op het Where Marketing Meets Service evenement zal onze klant InShared je alles vertellen over hoe zij ervoor zorgen dat marketing en service samen succes bereiken.

InShared lijkt het ‘roze sprookje’ te zijn, want ze realiseren namelijk double digit groei, tevreden klanten en 95% online selfservice. Hoe doen zij dit? Wat is hun aanpak en strategie? Je leert het in onze sessie!


Where Marketing Meets Service

Op dit 2-daagse event vind je alle nieuwe inzichten en trends daar waar marketing en service elkaar raken. Het event vindt plaats op 17 en 18 juni in DeFabrique in Utrecht!
Bekijk het evenement >


Over InShared

InShared is dé online verzekeraar die alles net even anders doet. Onder andere door slimme technologie, een eerlijk verdienmodel en een bijzondere visuele stijl en tone of voice.

InShared & InSocial
Met InSocial meet InShared hoe tevreden hun klanten zijn over verschillende momenten in de klantreis. Door deze end-to-end journey in kaart te brengen, weten ze precies waar er verbetering nodig is en waar kansen liggen om de klantervaring nog beter te maken!

InShared is trouwens ook waar het voor onszelf allemaal is begonnen. Zo’n bijna 10 jaar geleden was InShared op zoek naar een manier om meer meningen te ontvangen van klanten. Vaak ontvingen ze wel complimenten van hele tevreden of kritische punten van juist hele ontevreden klanten, maar die laag daar tussen in? Dat is waar een enorme kans lag voor InShared. Waar ze juist de meeste feedback (en waarde) uit konden halen.

InSocial heeft toen een platform ontwikkelt waarmee het mogelijk is om proactief klantfeedback uit te vragen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een compleet feedback platform waarmee je alle touchpoints in de klantreis kunt meten, analyseren en door kunt rapporteren. InShared is dus founding customer ( vandaar ook de vergelijkbare naam 😉 ) en zijn daarmee vanaf dag één al bij ons!


Wat leer je van InShared in deze sessie?

InShared neemt je in deze sessie mee in hun processen en verbeteringen die stuk voor stuk bijdragen aan extra groei, tevreden klanten en selfservice.

“Iedere dag kijken wij samen met onze collega’s wat wij kunnen automatiseren en verbeteren. Zodat wij de service voor onze klanten nog sneller en eenvoudiger kunnen maken. Want hoe efficiënter wij zijn, hoe goedkoper, hoe lager ook de premie. Alle medewerkers van InShared passen bij ons merk, niet alleen de mensen die de mail of telefoon beantwoorden, maar ook onze IT collega’s die onze website nog slimmer, persoonlijker en klantvriendelijker maken. We willen de beste online service leveren. Niet alleen als je klant bij ons wordt, maar ook als je wilt opzeggen. En alles daartussen ook”.


Sprekers

Bernadette Wiersema

Als Manager Customer Experience verdiept Bernadette zich dagelijks in het op een slimme en intuïtieve manier doorvertalen van de klantwensen.


Marco Ganzevles

Marco is specialist op het gebied van marketing, sales en communicatie. Zijn werkzaamheden staan in het teken van verhogen selfservice en klantloyaliteit.Kirsten van der Kraan
Kirsten van der Kraan
Marketeer bij InSocial