Naar het Marketing & Technology Event met Cosmo Hairstyling


Marketing & Technology 2018: Show me the money!

Hoe kan nieuwe technologie jouw ROI verhogen

Digitale transformatie. Natuurlijk weet je als marketeer dat digital vandaag de dag leidend is. En dat je aan de slag moet met VR, Voice, AI, augmented reality, machinelearning, conversational interface en nog zo het een en ander. Technologie domineert marketing meer en meer. Dat is prima, maar wat levert die nieuwe technologie uiteindelijk op? Want die marketingeuro kun je maar 1 keer uitgeven.

Kennis is geld

Marketingtribune presenteert op 6 november op het Marketing & Technology Event uitsluitend gerenommeerde MarTech professionals die begrijpen dat technologie noodzakelijk is, maar ook geld moet opleveren. Zij bespreken met jou 7 concrete marketingdeelgebieden en bijbehorende technology tools die jouw omzet spectaculair laten stijgen. Concrete kennis die je direct in de praktijk kan toepassen.
 

Ook wij zijn erbij.
Samen met Cosmo Hairstyling!

 

Wat leer je in deze sessie?

  • Hoe kun je inspelen op de behoeften van de klant en hoe pas je dit Omnichannel toe?
  • Hoe zorg je dat de klantervaring op elk moment in de klantreis goed is?
  • Past wat je uitstraalt met branding wel bij de werkelijke ervaring?
  • En hoe zorg je dat de klantervaring door elke ondernemer in een franchise module wordt gewaarborgd?
  • Last but not least, welke nieuwe technologieën gebruik je om de doelgroep te blijven aanspreken?

 

Over de sprekers

Biografie Ellis van der Slikke

Ellis van der Slikke is digital marketingmanager bij Wave International, het moederbedrijf van Cosmo Hairstyling en Team Kappers. Onder leiding van Ellis heeft Cosmo Hairstyling een digitale transformatie ondergaan. Dit heeft geleid tot een hele sterke groei van de formule. De basis hiervan ligt bij een uniek digitaal ecosysteem, wat enerzijds het doel heeft om de klant een omnichannel ervaring te geven en anderzijds de contactcyclus met de klant te intensiveren.

 

Biografie Sjors Luiten

Sjors Luiten is Commercieel directeur bij InSocial, de CX partij die Cosmo Hairstyling al sinds 2012 ondersteunt in het klantfeedbackproces. Met InSocial Software haalt Cosmo waardevolle feedback op van klanten die zij gebruiken om de klantervaring te verbeteren en om reviews in te zetten als onderdeel van de marketingstrategie. Sjors is al meer dan 5 jaar werkzaam in de Customer Experience branche.
 
 

Waar en wanneer?

cosmo letters

Cosmo Hairstyling: Creating a better customer experience

Ontdek het verhaal van Cosmo Hairstyling, wat hun strategie is op het gebied van marketing en CX en hoe zij dit in praktijk toepassen.
6 november 2018 
13.30 uur
van der Valk, Utrecht
 
Bekijk het programma

Speciale korting voor InSocial klanten

Ben jij klant van InSocial? Dan ontvang je 100 euro korting op het Marketing & Technology Event.
Laat bij jouw contactpersoon weten dat je interesse hebt of stuur een mail naar wecare@insocial.nl en ontvang de kortingscode!

Kirsten van der Kraan
Kirsten van der Kraan
Marketeer bij InSocial