De Google Trusted review partner voor webshops!

Over Feedback Company

The Feedback Company gelooft in transparantie. Onze feedbacksoftware biedt klanten de mogelijkheid om hun mening direct online kenbaar te maken. Om te kunnen beoordelen of een bedrijf betrouwbaar is, hechten andere consumenten veel waarde aan de mening van eerdere klanten. Het verzamelen en tonen van online reviews is daarom de perfecte manier om betrouwbaarheid uit te stralen.

Onze partnership

Door de koppeling tussen InSocial en the Feedback Company wordt de feedback die je met InSociaal ophaalt, getransformeert in reviews die je kunt inzetten voor je online vindbaarheid. Zo verkrijg je bij genoeg reviews de welbekende gele sterren bij jouw betaalde zoekresultaten. Hiermee vallen je advertenties nog meer op en dit verhoogt je Click-Through-Rates!

Waarom Feedback Company

  • Straal vertrouwen uit met onze Widget
    Plaats de Feedback Company widget op jouw webshop. Door deze widget met de behaalde score op jouw webshop te plaatsen zal de consument jouw website vertrouwen en hier een aankoop doen.
  • Sterren in Google Ads
    Feedback Company is een van de 32 review partners wereldwijd. Door dit partnerschap kunnen wij sterren tonen in jouw Google Ads.
  • Geoptimaliseerde bedrijfspagina
    Iedere klant van Feedback Company krijgt een SEO geoptimaliseerde bedrijfspagina. Hierop staan alle reviews, ook heeft deze pagina een backlink naar jouw webshop. Door deze connectie krijgt jouw webshop Pagerank een boost.

Social proof: hoe reviewmarketing meer sales genereert

Door het tonen van reviews is het mogelijk omeerdere ervaringen als social proof te gebruiken en ervoor te zorgen dat nieuwe bezoekers jouw merk snel zullen vertrouwen. Reviewmarketing is een uitstekende vorm van social proof die je webshop enorm veel kan opleveren!

Bedrijven die gebruik maken van onze koppeling

Meer weten?

Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan!

Voornaam

Achternaam

Bedrijf

E-mailadres

Telefoonnummer