Key takeaways

Met klantfeedback kun je nieuwe producten ontwikkelen die passen bij de (soms latente) behoeften van de klant.

Het delen van tevredenheidsscores zorgt voor een hogere loyaliteit en motivatie van je ondernemers.

Reviews zorgden voor een flinke reputatiebooster en verhoging in verkoopcijfers.

Technologie als vliegwiel, omzet als resultaat!

Provalliance (voorheen WAVE International) is het moederbedrijf van de haarsalon merken: Cosmo Hairstyling, Team Kappers, Brainwash en Yes! Salons. In 2012 stonden twee van deze merken, Cosmo Hairstyling en Team Kappers, voor een financiële uitdaging; de bezoekfrequentie liep terug en de gemiddelde klantbesteding was aan de lage kant. De kappersmarkt was bovendien overvol en er heerste switchgedrag onder de klanten.Om deze uitdaging aan te gaan, besloot Provalliance een omnichannel aanpak te hanteren waarbij er volledig wordt gefocust op de klant. Klanfeedback speelt hierbij dan ook een grote rol!

Provalliance werkt met Insocial samen om in te zoomen op de beleving van de klant. Hoe ervaren zij een bezoek aan de salon? En met welke reden geven zij een bepaald cijfer? Want alleen door verder te kijken dan de scores en juist te focussen op de drijfveren van klanten, kun je je resultaten gaan verbeteren. En dit is gelukt! Beide merken, Cosmo Hairsytling & Team Kappers hebben dankzij klantfeedback hun service verbetert en hun merkreputatie een boost gegeven!

Meer weten? Download het hele succesverhaal!

Laat je gegevens achter en we sturen hem naar je inbox!

Wil jij ook meer customer focused te werk gaan?

Wil jij net als Provalliance ontdekken hoe jouw merk wordt gezien? Kom erachter wat beter kan in jouw organisatie en creëer een succesvolle klantgerichte strategie. Start met het meten via Insocial! Vraag een persoonlijke demo aan van onze experts.

Vraag een demo aan

Vrijblijvende demo

Wanneer het jou uitkomt

Leer onze experts kennen