Klantfeedback verzamelen

Luister naar je klanten

Verzamel feedback op elk moment

Meet de tevredenheid van je klanten en ontvang feedback op elk moment in de klantreis met één platform!

Klantfeedback verzamelen InSocial Survey image

Korte, krachtige surveys

Keep it short and simple

Vraag slim en effectief uit met de surveys van InSocial. Kort, krachtig en leuk om in te vullen! Hierdoor stappen minder mensen halverwege uit. Een survey is daarnaast aan te passen aan jouw voorkeuren en geheel in eigen huisstijl op te maken.

Klantfeedback verzamelen InSocial Survey image

Meet verschillende KPI’s

Zo meet je de klanttevredenheid!

Met InSocial kun je verschillende KPI’s gaan meten. Zoals de Customer Satisfaction Score (CSAT), waarbij je meet hoe tevreden klanten zijn over een specifieke ervaring met jouw bedrijf.

Of vraag de welbekende Net Promoter Score (NPS) uit. Hierbij meet je in hoeverre een klant jouw product of dienst zou aanbevelen en verkrijg je inzichten in klantloyaliteit.

Maar ook de Customer Effort Score (CES) is een veel gebruikte KPI. Hiermee meet je hoeveel moeite een klant voor zijn gevoel moet doen om iets gedaan te krijgen.

Automatiseer het feedbackproces

Voorkom willekeurig uitvragen en cherry picking

InSocial helpt je met het opzetten van een automatische Feedback Loop. Door gebruik te maken van verschillende business rules voorkom je willekeurig uitvragen en cherry picking, waardoor je waardevolle en betrouwbare data ophaalt. Ook zorg je er hiermee voor dat je dezelfde klanten niet te vaak om feedback vraagt. Dat voorkomt onnodige irritaties!

Alle touchpoints in de klantreis

Meet ze allemaal

Met onze software kun je op verschillende manieren en op verschillende momenten door de gehele klantreis heen meten. Zo krijg je meer grip op de tevredenheid en de beleving van jouw klanten. Bij InSocial denken we dan ook graag met je mee hoe en wanneer je precies het beste klantfeedback kunt uitvragen in jouw klantreis.

Starten met het ophalen van klantfeedback?

samsung_klant

Service van vandaag, is de marketing van morgen. 

Daan van der Mijden, Directeur klantenservice bij Samsung, vertelt over hoe zij zichzelf onderscheiden met uitstekende service,  hoe er winst te behalen is in klanttevredenheid en klantcontact en hoe InSocial hen hierbij heeft geholpen!