Functieomschrijving:

Door jouw input kunnen we impact blijven maken. En die impact is hard nodig! Want: we zetten onze huidige groei graag door. Voor een betere marktpositie en meer zichtbaarheid bij onze doelgroep is daarom content nodig. Véél content! Van campagnes tot whitepapers, van social posts tot klantcases. En daarin maak jij het verschil! Als contentstrateeg ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van onze contentstrategie. Je bent dagelijks bezig met de coördinatie, opmaak en inzet van unieke online content.

Door je inlevingsvermogen creëer je unieke en waardevolle content voor onze (potentiële) klanten, en zet je hen aan tot actie. Samen met je marketing- en salescollega’s ga je in gesprek over het innoveren van de sales-, marketing- en contentstrategie. Jij bent in charge voor de vertaalslag hiervan naar relevante en creatieve content voor onze doelgroep, waarin je ook de laatste markttrends mixt.

Functieomschrijving
Functieomschrijving
Wie ben jij
Wie ben jij

Wie ben jij?

 • Je bent creatief, analytisch en weet met jouw teksten te overtuigen
 • Je hebt ervaring met conversiegericht schrijven, SEO en web traffic metrics.
 • Je hebt affiniteit met contentmarketing in de B2b-markt en weet zakelijke
  (saaie 😉) teksten sexy en boeiend te maken;
 • Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar en hebt een proactieve houding;
 •  … Tja, en de overige clichés gaan we je besparen. Kom maar gewoon op gesprek, daar leren we elkaar veel beter kennen!

Een greep uit jouw directe collega's

Monique van Geest

Monique van Geest Marketeer

Jamie Steenbergen

Jamie Steenbergen Commercial Director

Stijn Daamen

Stijn Daamen Account Executive

Pim Luiten

Pim Luiten UX- en Graphic Designer

Over Insocial

 

We zijn in 2012 opgericht en begonnen als feedbackplatform. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot echte experts in Experience’; van Brand tot User Experience, maar ook Customer, Service, en Employee Experience komen bij ons aan bod. Onze missie is dan ook om Experience toe te voegen aan het DNA van organisaties, zodat zij via het continu verbeteren van de klantbeleving een klantgerichte cultuur ontwikkelen.

We hebben een mooi portfolio aan opdrachtgevers, waaronder organisaties als: Coolblue, Samsung, Grohe, Roompot, Miele en MediaMarkt. Heel afwisselend en dus nooit saai!

Vanuit hartje Delft werken we in een jong en gedreven team dat staat voor flexibiliteit, klantgerichtheid en innovatie. De sfeer bij ons is informeel en de lijnen zijn kort. Dit maakt het samenwerken fijn en vooral – niet onbelangrijk - erg gezellig. Je komt te werken in een platte organisatie, waarin jouw ideeën écht iets bijdragen. Een zeer dynamische omgeving met ruimte om je te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou

Wat bieden wij jou?

 • Een werkplek bij de leukste scale-up van de Randstad! Maar écht, want onderstaande bonuspunten wil je niet missen:
 • We stellen niet alleen de klant, maar ook onze werknemers centraal! Hebben we de targets gehaald? Dan staat er een jaarlijks tripje naar de zon op de planning.
 • Maandelijkse teamborrels XL met eigen bar- en discokar
 • Toffe kwartaal uitjes; check de foto’s!
 • Een bedrijfssloep, waarop je jouw klanten kunt ontmoeten en die we op zomerse dagen inzetten voor de vrijmibo!
 • 25 vakantiedagen;
 • Een mooi salaris en maandelijkse winstverdeling (die ook kan worden uitgekeerd in je favo cryptomunt);
 • Een telefoon, laptop en noise canceling naar keuze, in een inspirerende omgeving waarin jouw ideeën écht iets bijdragen!
 • Pensioenregeling van Brand New Day.

Klinkt goed toch? Stuur ons jouw CV en brief!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan leren we je graag kennen! Stuur je CV en motivatie naar wecare@insocial.nl of bel + 31 (0) 85 130 17 00 en vraag naar Monique van Geest.