Vacature: Graphic Design Stagiair

Bij Insocial willen we ons product continu blijven innoveren en verbeteren. Omdat we altijd op zoek zijn naar betere oplossingen zoeken we een designer die bij ons een aantal maanden mee wil werken aan het bedenken en ontwerpen van data collectie en visualisatie methoden. Bedenk jij de volgende surveyskin?


Over de functie

Als designer bij Insocial werk je aan grafische oplossingen voor onze klanten en onze brand. Wij leveren namelijk een customised Customer Experience oplossing, wat inhoudt dat elk project voor elke klant weer anders is. Je gaat je verdiepen in de volgende generatie van data collectie of visualisatie.We zorgen voor een breed takenpakket waarbij je wordt uitgedaagd en veel zult leren! Je krijgt hier veel vrijheid en zal werken met een ervaren begeleider. Verder is er veel ruimte voor eigen initiatief. Je zult helpen met projecten voor klanten en nieuwe designs maken in onze huisstijl. Jouw inzet zal dus echt worden terug gezien!

Binnen het Design en Development team zul je nauw samenwerken met de huidige designer. Daarbij kun je zelf de concepten gaan voorleggen aan het team. Je zult zelfstandig te werk gaan en uiteraard ook veel leren! Uiteindelijk zorg jij ervoor dat onze klanten duizenden reviews per dag verzamelen en hieruit actionable insights kunnen halen. Dus, up for the challenge?

We zijn op zoek naar iemand die:

 • in het 3e jaar zit van de studie Communicatie en Multimedia design (of iets in deze richting);
 • ervaring heeft met design software zoals Sketch of Adobe XD;
 • het leuk vindt om projecten eigen te maken;
 • goed samenwerkt in een team;
 • inzetbaar is voor het ondersteunen van Customer Success Managers en Marketeers;
 • snel nieuwe dingen leert en zelfstandig oppakt.

Team Design & Development

Over Insocial

Insocial ontwikkelt en levert ‘customer experience software’ voor een mooi portfolio aan opdrachtgevers, waaronder organisaties als Samsung, Coolblue, RTL, Roompot Vakanties, Media Markt en InShared.

We helpen onze opdrachtgevers met het meten van klanttevredenheid en het ophalen van feedback op een slimme manier, het analyseren en proactief rapporteren van de resultaten en het desgewenst (online) publiceren van reviews.

Vanuit hartje historisch Delft werken we in een hecht en flexibel team. Flexibiliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn verweven in ons DNA. We kennen onze plek in de markt, work hard & play hard en zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega met een vergelijkbare mindset!

Wat bieden wij jou?

 • Stagevergoeding;
 • Uitdaging en veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Informele werksfeer met korte lijnen en heldere communicatie;
 • Een draai aan ons ‘Wheel of Fortune’ op je verjaardag;
 • Uiteraard gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes!

Geïnteresseerd? Stuur ons jouw CV en brief!

Ben je geïnteresseerd in deze functie bij Insocial? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons op via wecare@insocial.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Bel naar 085-1301700 en vraag naar Steven Waltman.

Neem contact op