Vacature: Graphic Design Stagiair

Bij Insocial willen we ons product continu blijven innoveren en verbeteren. Omdat we altijd opzoek zijn naar betere oplossingen zoeken we een designer die bij ons een aantal maanden mee wil werken aan het bedenken en ontwerpen van data collectie en visualisatie methoden. Bedenk jij de volgende surveyskin?


Over de functie

Als designer bij Insocial werk je aan grafische oplossingen voor onze klanten Wij leveren namelijk een customised Customer Experience oplossing, wat inhoudt dat elk project voor elke klant weer anders is. Je gaat je verdiepen in de volgende generatie van data collectie of visualisatie. Dit kan zijn een volgende surveyskin, datadashboard module, narrowcasting, pdf rapportage of iets totaal anders.

Binnen het Design en Development team zal je samenwerken nauw samenwerken met de huidige designer. Daarbij kan je zelf de concepten gaan voorleggen aan het volledige Insocial team. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat onze klanten duizenden reviews per dag verzamelen en hieruit actionable insights kunnen halen. Jouw concepten zorgen voor verandering bij bedrijven. Dus, up for the challenge?

We zijn op zoek naar iemand die:

 • 3e of 4e jaar Communicatie en Multimedia design studeert (of iets in deze richting);
 • ervaring heeft met Sketch of Illustrator;
 • die past bij onze bedrijfscultuur;
 • goed samenwerkt in een team;
 • het leuk vindt om projecten eigen te maken;
 • snel nieuwe dingen leert en zelfstandig oppakt.

Team Design & Development

Over Insocial

Insocial ontwikkelt en levert ‘customer experience software’ voor een mooi portfolio aan opdrachtgevers, waaronder organisaties als Samsung, Coolblue, RTL, Roompot Vakanties, Media Markt en InShared.

We helpen onze opdrachtgevers met het meten van klanttevredenheid en het ophalen van feedback op een slimme manier, het analyseren en proactief rapporteren van de resultaten en het desgewenst (online) publiceren van reviews.

Vanuit het altijd mooie Delft werken we in een hecht en flexibel team. Flexibiliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn verweven in ons DNA. We kennen onze plek in de markt, work hard & play hard en zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega met een vergelijkbare mindset.

Wat bieden wij jou?

 • Stagevergoeding;
 • Uitdaging en veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Informele werksfeer met korte lijnen en heldere communicatie;
 • Een draai aan ons ‘Wheel of Fortune’ op je verjaardag;
 • Uiteraard gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes!

Geïnteresseerd? Stuur ons jouw CV en brief!

Ben je geïnteresseerd in deze functie bij Insocial? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons op via wecare@insocial.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Bel naar 085-1301700 en vraag naar Steven Waltman.

Neem contact op