Over Portal.chat

Portal.chat is een Live Chat en AI Chatbot oplossing welke wereldwijd gebruikt wordt voor het afhandelen van support en het genereren van leads. In juni 2018 had Portal.chat ruim 300.000 gebruikers. Portal.chat is een van de meest uitgebreide Live Chat systemen die op de markt verkrijgbaar is met features zoals id tracing, chat routing, sms, ai chatbot e.d.

Over Portal.chat

Ons partnership

Portal.chat en Insocial kennen elkaar al jaren en hebben meerdere keren deelgenomen aan dezelfde evenementen. Onze systemen sluiten daarnaast ook perfect op elkaar aan!

Waarom Portal.chat?

Het systeem beschikt over een uitgebreide API het integreert standaard met verschillende beschikbare chat apps zoals Messenger, Telegram, Skype etc. waardoor het niet noodzakelijk is een nieuwe app te downloaden om te kunnen chatten met de bezoekers van uw website. Met de integratie van de AI chatbot krijgt iedere bezoeker 24/7 direct antwoord op gestelde vragen. Wanneer de robot vragen niet herkent, wordt het gesprek naar een medewerker doorgestuurd om het over te nemen.

Benieuwd naar een aantal cases van Portal.chat?

Benieuwd naar een aantal cases van Portal.chat?


Bedrijven die gebruik maken van de oplossingen van onze partner zijn onder andere: Century 21, Remax, en autodealers.nl. Wil je meer weten over de verhalen van deze klanten? Bekijk dan de cases!

Meer weten over Portal.chat?

Wil je meer weten over Portal.chat? Vraag dan een gratis demo aan!