Over Spryng

Een SMS versturen kan iedereen, oplossingen op maat realiseren is een vak. En met dat innovatieve vak houdt Spryng zich elke dag bezig. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat mensen op tijd naar de dokter gaan, dat ze thuis zijn als hun pakket wordt bezorgd, dat identiteiten worden bevestigd en data extra worden beveiligd.Met het bezorgen van de relevante informatie op het juiste moment bij de juiste persoon maakt Spryng processen effectiever, worden onnodige kosten voorkomen en klanttevredenheid bevorderd. Ook tijdens extreme piekmomenten, als er miljoenen SMS-berichten (zgn. bulk SMS) direct moeten worden afgeleverd.

Over Spryng

Ons partnership met Spryng

Insocial en Spryng gaan al jaren terug. Insocial zet namelijk de SMS service van deze partner in voor het versturen van surveys waarmee organisaties feedback verzamelen van hun klanten. Zo krijgen deze bedrijven inzicht in de klantentevredenheid en kunnen zij de ‘customer experience’ verder verbeteren.Door met elkaar te blijven sparren over procesoptimalisatie en innovatieve oplossingen delen Spryng en Insocial belangrijke kennis. En daar hebben de klanten van beide partijen profijt van!

Waarom Spryng?

  • 24/7 gratis, snelle technische support in verschillende talen (Nederlands, Frans, Duits en Engels).
  • Als enige SMS provider werkt Spryng zowel met ISO-27001 als de specialisatie NEN-7510 (de strengste wet- en regelgeving m.b.t. informatiebeveiliging).
  • Rekent geen opstartkosten of maandelijkse fees. U betaalt slechts per verstuurd bericht. Desgewenst op basis van nacalculatie.
  • Met de REST API zijn veel verschillende koppelingen met systemen mogelijk.
  • Maak gebruik van een gemakkelijk selfservice, interface platform
  • Bij Spryng geldt: afspraak is afspraak. “Dat betekent dat we beloven wat we kunnen waarmaken en dat we het vervolgens waarmaken.”
Zo kun je SMS versturen op de meest veilige manier

Zo kun je SMS versturen op de meest veilige manier


Nog geen ervaring met zakelijk SMS versturen? Het is simpeler dan je denkt. En niet alleen effectief voor grote organisaties, maar ook voor kleinere bedrijven. Maar doe het wel zo dat privacygevoelige gegevens optimaal beschermd zijn. Lees hier meer over hoe Spryng de hoogste mate van dataprotectie creëert.

Organisaties die we samen helpen groeien

Roger
mediamarkt
cosmo

Meer weten over Spryng?

Aan de slag met de SMS service van Spryng? Laat je gegevens achter en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!