Reviews publiceren

Deel de verhalen van je klanten

Win het vertrouwen van potentiële klanten

Lees je eerst de reviews voor je iets koopt? Waarschijnlijk wel. Ga je nog naar een hotel dat een cijfer krijgt dat lager is dan een 6? Kleine kans. Reviews zijn gebruikelijk om te lezen voordat een aankoopbeslissing wordt gemaakt.

reviews publiceren

Optimaliseer jouw online sales funnel

Publiceer reviews op je website, social & Google Search

Klanten gaan zelf opzoek naar informatie voordat ze de beslissing nemen iets aan te schaffen. Hiervoor lezen ze graag over de ervaringen van anderen. Reviews helpen dus met het overtuigen van deze potentiële klanten. Met InSocial publiceer je reviews op je website, de Facebookpagina van jouw bedrijf of bij de zoekresultaten in Google!

reviews publiceren

Verhoog je ranking en Click-Through-Rates

Word goed gevonden en goed bevonden

Reviews vormen user generated content. Dit wordt als 12 keer betrouwbaarder gezien dan content die door een  verkoper zelf geleverd is. Door het publiceren van reviews stijgt dus de SEO-waarde van je website en zo word je beter organisch gevonden.

Verrijk daarnaast je betaalde zoekresultaten in Google met review snippets (de welbekende 5 gele sterren). Hiermee val je extra op en verhoog je jouw Click-Through-Rates!

reviews publiceren
reviews publiceren narrowcasting

Bring it to the floor

Deel je favoriete reviews op beeldschermen

Naast online publiceren kun je reviews delen door middel van narrowcasting! Narrowcasting is een vorm van communicatie waarmee informatie gedeeld wordt via beeldschermen.

Laat je favoriete reviews zien op een beeldscherm in een winkel, een wachtruimte of stel de meest recente resultaten beschikbaar op de klantenservice afdeling. Er is van alles mogelijk!

reviews publiceren narrowcasting

Laat klantbeleving écht voor je werken

Hoe maak je van een 8 een 10?

Als online verzekeringsaanbieder, waarbij je klanten online actief zijn, kun je de vinger aan de pols houden door klanten op het juiste moment naar feedback te vragen waarbij je juist verder gaat dan de standaard NPS vragen.