Laat je inspireren door deze succesverhalen!

InSocial helpt goede bedrijven nog beter te worden.

De B2B Customer Experience aanpak van Pimm Solutions

Myrthe de Maar vertelt over de strategie en aanpak van Pimm Solutions op het gebied van Customer Experience binnen B2B en hoe InSocial hen hierbij geholpen heeft!

De digitale wereld van een traditioneel media bedrijf. Neem een kijkje bij RTL!

Webcare, klanttevredenheid en chatbots zijn belangrijke onderdelen van de fan-centric strategie van RTL. Benieuwd naar hun aanpak? Angela Muradin, Head of Customer Care, vertelt het je in dit succesverhaal!

InShared: Hoe maak je van een 8 een 10? Tevredenheid ‘to the max’

Het verkrijgen, publiceren en het leren van klantreviews is een belangrijk deel van de digitale marketingstrategie van InShared. Bernadette Wiersema, Customer Experience Manager, vertelt hoe zij dit precies aanpakken!

Samsung: Service van vandaag is de marketing van morgen

Daan van der Mijden, Directeur klantenservice bij Samsung, vertelt over hoe zij zichzelf onderscheiden met uitstekende service en hoe er winst te behalen is in klanttevredenheid en klantcontact.

ABS sluit de feedbackloop met de kracht van de klacht!

ABS Autoherstel sluit de cirkel met klanten door altijd te reageren op de feedback die zij krijgen, in elke vestiging in Nederland. Ineke van Klei vertelt je meer over hoe zij elke negetieve zien als een kans om te verbeteren.

Lead Healthcare stelt werkgeluk centraal, zo krijgt de patiënt de beste zorg!

Door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen, zorgt Lead Healthcare ervoor dat de patiënt de best zorg krijgt. Lead Healthcare zet daarom InSocial in om inzichten te verkrijgen in de tevredenheid van zowel hun medewerkers als hun opdrachtgevers.

Van parkniveau tot huisje. Roompot meet tevredenheid ‘the smart way’.

In de reisbranche heb je te maken met veel verschillende doelgroepen. Roompot maakt daarom slim gebruik van data en skiplogic om altijd de meest relevante vragen te stellen aan hun bezoekers!

Provilliance klantcase back

De transformatie van Cosmo Hairstyling en Team Kappers

Provalliance (voorheen Wave International), het moeder bedrijf van onder andere Cosmo Hairstyling en Team Kappers, laat in deze case zien hoe zij hun verouderde merken transformeerden naar een nieuwe en klantgerichte formule.

“Ik vind het fijn dat ik een vast contactpersoon tot mijn beschikking heb en dat jullie in staat zijn om mee te denken met toekomstige oplossingen. Daarnaast bieden jullie InSocial Insights aan, wat erg fijn werkt om inzichtelijk te krijgen wat onze NPS is.

- Nicole Doran - Customer Journey Specialist bij Coolblue

review_Coolblue_logo

Meer weten over InSocial?