Trends en afwijkingen spotten met het nieuwe Action Center in Insocial

Trends en afwijkingen spotten met het nieuwe Action Center in Insocial

Hoe fijn zou het zijn wanneer jouw feedbacktool je vooruit helpt en je vertelt dat je actie moet ondernemen? Het verzamelen en analyseren van data is natuurlijk een mooie manier om trends te spotten. In het platform van Insocial kan dat al op verschillende manieren, maar met de notificaties uit het action center gaat dit nu nog sneller!  

In het action center kun je meldingen instellen om je te waarschuwen wanneer er significante wijzigingen zijn in de statistieken van jouw onderzoeken. Zo zie je in een oogopslag welke surveys afwijkende resultaten vertonen. Heb je bijvoorbeeld ineens een lagere NPS? Of zijn er veel minder uitnodigingen verstuurd dan normaal? Deze en andere meldingen krijg je tegenwoordig via het Action Center. Zo weet jij in een oogopslag welke taken actie vereisen en kan je hier gelijk op inspelen.  

Highlights feature mail_action center

Notificaties op verschillende niveaus

Het Action Center is te gebruiken voor alle typen experiences, maar wordt standaard ingesteld voor SX, CX en UX onderzoeken. Dit omdat BX en EX onderzoeken doorgaans 1 tot 4 keer per jaar worden gemeten en dus minder data genereren.

In het Action Center krijg je notificaties op drie verschillende niveaus: surveyniveau, vraagniveau en e-mailuitnodigingen. Stuur je bijvoorbeeld een survey na elk bezoek aan jouw winkel, dan krijg je een notificatie wanneer de gemiddelde score van de survey met een door jou gekozen percentage afwijkt van een bepaalde periode. 

Stel je eigen prioriteiten

Omdat prioriteiten voor iedereen anders liggen, kan je zelf aangeven welke percentages gelabeld worden als hoge, gemiddelde of lage prioriteit. Zo kan bij een lage prioriteit de afwijking 10% zijn en bij een hoge prioriteit bijvoorbeeld 45%. Om afwijkingen nog sneller te signaleren, kan bij een zelf gekozen percentage ook een notificatie per e-mail verstuurd worden.
Action Center

Jouw team kan bij het zien van deze notificaties gelijk handelen. Het Action Center helpt jou proactief inzicht te krijgen in de tevredenheid van klanten en geeft aan welke winkels, afdelingen of andere entiteiten een hoge of lage klanttevredenheid hebben. Hier haal je eenvoudig actiepunten uit.

Aan de slag met het Action Center in Insocial?

Wil je meer weten over het Action Center? Dat kan! Plan gelijk een meeting in met een van onze CX-experts om jou op weg te helpen. Maak je al gebruik van Insocial? Je vindt het Action Center vanaf heden in het menu. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met jouw Customer Success Manager.  

Neem contact op