Background layer

Onze partners

Samen met onze partners bereiken we meer!

logo messagebird
Messagebird

MessageBird maakt het mogelijk voor bedrijven om via alle populaire kanalen te communiceren met hun klanten. Denk aan e-mail, WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, SMS, Voice en meer.

obi
Obi4wan

OBI4wan is de all-in-1-partner op het gebied van reputatie management, online klantenservice en AI en levert award-winning oplossingen en services!

Logo_TOPdesk@4x
Topdesk

TOPdesk is het grootste IT Service Management platform binnen Nederland. Ze voorzien je serviceafdeling met een overzichtelijk dashboard waar alle tickets en melding af te handelen zijn. Zij brengen jou dus orde in chaos van serviceverzoeken.

a0A4G00001sfeWiUAI_org
CX unraveled

Of je nu je gewenste klantbeleving wilt bepalen in het neerzetten van jouw CX strategie, diepere klantinzichten wilt krijgen via kwalitatief onderzoek, of nieuwe product en diensten wilt ontwikkelen via een design sprint - dankzij de ervaring van CX Unraveled, ben jij straks expert op deze gebieden.

Partner_SaySimple
SaySimple

SaySimple is een social messaging automation platform waarmee organisaties in staat zijn om in recordsnelheid vragen te beantwoorden en conversaties te beginnen.

Incentro-logo-2018-Orange
Incentro

Incentro brengt je in beweging. Met blik op de toekomst. Wil jij je online performance naar een hoger niveau brengen of uitbreiden? Dan ben je bij Incentro aan het goede adres.

Partner_Coosto_logo
Coosto

Coosto biedt één complete social media management tool, voor organisaties die meer resultaat uit online & social media willen halen in minder tijd.

Partner_AskRoger_logo
Ask Roger!

We zouden niet zijn waar we nu zijn als we onze partners niet hadden. Samen werken we aan landschap waarin verschillende platformen integreren en data gemakkelijk te koppelen is.

Partner_springest_logo
Springest

Springest is dé site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Vergelijk verschillende opleidingen, trainingen en cursussen en ontdek wat bij jou past!

Partner_Roger365io_logo
ROGER365.io

ROGER365.io is een customer engagement platform, ontwikkeld door Ask Roger!, waarmee verschillende communicatiemiddelen gekoppeld worden in één systeem, namelijk; Microsoft Teams.

Partner_Feedback_Company_logo
The Feedback Company

The Feedback Company trasformeert de feedback die je ophaalt naar reviews die je kunt inzetten voor je online vindbaarheid en zoekadvertenties.

Partner_Wholesale_consulting_group_logo
Wholesale Consulting Group

In de digitale economie van vandaag helpt Wholesale Consulting Group groothandelsorganisaties met applicaties en het verbinden van processen binnen hun toeleveringsketen.

Partner_Bikkelhart_logo
Bikkelhart

Bikkelhart brengt consumentengedrag en verkoopervaring samen in gebruiksvriendelijke ontwerpen, met als doel maximaal rendement te halen.

Partner_MD_logo
Moving Digital

Moving Digital is de grootste online marketingpartner in de makelaardij en helpt makelaars met het vergroten van hun naamsbekendheid, bereik en conversies.

Ook partner worden van Insocial?
Ontdek de voordelen

Insocial biedt een complete oplossing voor klantfeedback. Dit doen wij voor grote organisaties vanuit Nederland en soms zelfs daarbuiten! 

Om de uitvraag van feedback zo uitgebreid en divers mogelijk te maken, werken we met verschillende partijen om bijvoorbeeld onze surveys te integreren met een chatbot of om de feedback van klanten zichtbaar te maken in een CRM-systeem. Dit is een dan ook weer een value added service voor de organisaties waar onze partners voor werken!

Kies je voor een partnership met Insocial, dan werk je met een innovatief, slim en flexibel team dat altijd kijkt naar hoe ze het meeste, voor beide partijen, uit onze partnership kunnen halen. We zijn een toekomstbestendige partner met kennis van customer experience en technologie.

Deze partnerships zijn mogelijk:
Integratie Strategisch Reseller Kennis & Content

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht!