logo messagebird

Messagebird

MessageBird maakt het mogelijk voor bedrijven om via alle populaire kanalen te communiceren met hun klanten. Denk aan e-mail, WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, SMS, Voice en meer.

obi

OBI4wan

OBI4wan is de all-in-1-partner op het gebied van reputatie management, online klantenservice en AI en levert award-winning oplossingen en services!

TOPdesk

TOPdesk

TOPdesk is het grootste IT Service Management platform binnen Nederland. Ze voorzien je serviceafdeling met een overzichtelijk dashboard waar alle tickets en melding af te handelen zijn. Zij brengen jou dus orde in chaos van serviceverzoeken.

SaySimple

SaySimple

SaySimple is een social messaging automation platform waarmee organisaties in staat zijn om in recordsnelheid vragen te beantwoorden en conversaties te beginnen.

Incentro

Incentro

Incentro brengt je in beweging. Met blik op de toekomst. Wil jij je online performance naar een hoger niveau brengen of uitbreiden? Dan ben je bij Incentro aan het goede adres.

Coosto

Coosto

Coosto biedt één complete social media management tool, voor organisaties die meer resultaat uit online & social media willen halen in minder tijd.

Ask Roger!

Ask Roger!

We zouden niet zijn waar we nu zijn als we onze partners niet hadden. Samen werken we aan landschap waarin verschillende platformen integreren en data gemakkelijk te koppelen is.

Spryng

Spryng

Spryng helpt bedrijven met het communiceren met klanten via SMS. Hiermee maakt Spryng processen effectiever, worden onnodige kosten voorkomen en klanttevredenheid bevorderd.

Springest

Springest

Springest is dé site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Vergelijk verschillende opleidingen, trainingen en cursussen en ontdek wat bij jou past!

ROGER365.io

ROGER365.io

ROGER365.io is een customer engagement platform, ontwikkeld door Ask Roger!, waarmee verschillende communicatiemiddelen gekoppeld worden in één systeem, namelijk; Microsoft Teams.

The Feedback Company

The Feedback Company

The Feedback Company trasformeert de feedback die je ophaalt naar reviews die je kunt inzetten voor je online vindbaarheid en zoekadvertenties.

Wholesale Consulting Group

Wholesale Consulting Group

In de digitale economie van vandaag helpt Wholesale Consulting Gruop groothandelsorganisaties met applicaties en het verbinden van processen binnen hun toeleveringsketen.

Bikkelhart

Bikkelhart

Bikkelhart brengt consumentengedrag en verkoopervaring samen in gebruiksvriendelijke ontwerpen, met als doel maximaal rendement te halen.

Moving Digital

Moving Digital

Moving Digital is de grootste online marketingpartner in de makelaardij en helpt makelaars met het vergroten van hun naamsbekendheid, bereik en conversies.

Portal.chat

Portal.chat

Portal.chat is een Live Chat en AI Chatbot oplossing. Deze is in te zetten voor het verbeteren van bereikbaarheid, service en het genereren van leads.

Ook partner worden van Insocial? Ontdek de voordelen


Met Insocial - Feedback Solutions weten organisaties precies wat hun klanten denken, willen en nodig hebben. De grootste toegevoegde waarde van een samenwerking met Insocial, is dan ook dat jij een value added service kan leveren aan jouw klant. Hiernaast kunnen we ook strategisch samenwerken, kun je reseller worden (of wij van jou) of delen we content van elkaar voor een hoger bereik.

Kies je ervoor om partner te worden van Insocial? Dan werk je in met een innovatief, slim en flexibel team die altijd kijken hoe we het meeste, voor beide partijen, uit ons partnership kunnen halen. Together, we make CX work!

Deze partnerships zijn mogelijk:

  • Integratie met ons platform
  • Reseller partnership
  • Referral agreement
  • Netwerk partners

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht!

Neem contact op