Paper Icon

Voorkom dat je klantdata mist door rewiewmoeheid

Mede door de coronapandemie zijn er digitaal nieuwe gewoontes ontstaan. De klant is meer gewend om aankopen online te doen waardoor er steeds meer merken klanttevredenheid uitvragen over online aankopen. Het gevolg? Reviewmoeheid. Lees in deze white paper alles oorzaken en oplossingen om klantfeedback wél goed in te zetten.

Paper Icon

30 vragen voor je medewerkers

Het welzijn en het geluk van je medewerkers is cruciaal om een goede dienstverlening te bieden aan de klanten. Hoe goed zitten ze in hun vel en zijn ze gelukkig op werk? En op welke fases gaat dit sterk achteruit of voorruit? Dit meet je door op de juiste momenten in de employee journey feedback op te halen

Paper Icon

De weg naar een betere klantbeleving in de bouw- en installatiesector

De bouw- en installatiesector scoort het slechtst op het gebied van klantbeleving. Hoe komt dit? En misschien nog belangrijker, hoe los je dit op? Na het lezen van deze white paper heb je de antwoorden op deze belangrijke vragen en kun je de eerste stappen zetten naar een excellente customer experience!

Paper Icon

Creëer een omnichannel klantervaring in de retail

De laatste jaren is de retail steeds meer gedigitaliseerd. Het gemak, de toegenomen mogelijkheden tot snel internet en de verbeterde technieken zijn de belangrijkste redenen dat consumenten steeds meer online kopen. Om als retailer online aan de top te blijven, moet je je kunnen onderscheiden van de concurrent. Dat doe je door het bieden van een excellente klantbeleving!

Paper Icon

Klanttevredenheid meten in B2B

Werkt het meten van klanttevredenheid in B2B hetzelfde als in B2C? Niet helemaal. Je hebt namelijk te maken met een hele andere doelgroep en klantreis. In deze white paper vind je een aantal praktische tips over hoe je de klanttevredenheid kunt meten in zakelijke relaties.

Paper Icon

Hoe je met XLA-metingen echt klantgericht wordt

Er is een transitie aan de gang bij IT-organisaties, namelijk van puur product en techniek focused naar service en belevingsfocused. Een onderdeel hiervan is dat je niet meer alleen SLA opstelt, maar ook een XLA*. Hiermee stel je de klantbeleving vast. In deze white paper vertellen we je hoe je jouw XLA doelen het beste kunt meten en monitoren.

Paper Icon

Hoe creëer je een omnichannel experience?

Multichannel, crosschannel of omnichannel. Wat zijn de verschillen tussen deze begrippen? Waarom is omnichannel the way to go en hoe kun je die uniforme klantervaring meten, analyseren en verbeteren? Lees onze tips hierover in deze white paper!

Paper Icon

Alle ins en outs over het meten van field service

Feedback kun je meten via verschillende kanalen; mobiel, desktop of SMS. Maar hoe je dat als een medewerker bij jouw thuis bijvoorbeeld je wasmachine heeft gerepareerd? Juist deze service wil je ook goed in kaart hebben. Meet daarom ook de kwaliteit van je field service! Lees er alles over in deze white paper.

Paper Icon

Hoe meet je de kwaliteit van service?

Hoe weet je precies wanneer jouw service van hoge kwaliteit is en of klanten wel naar tevredenheid worden geholpen? In deze white paper lichten we toe hoe je de kwaliteit van service kunt meten, welke KPI’s hiervoor nodig zijn en hoe je de resultaten kunt delen om verbeteringen door te voeren.

Paper Icon

20 vragen voor je klanten

Je gaat een klanttevredenheidsonderzoek opstellen, maar je weet niet precies welke vragen je wil stellen. Herkenbaar? In deze white paper geven je 20 voorbeeldvragen om je te inspireren. Zo zet je binnen no-time je survey in elkaar en haal je waardevolle inzichten op.

Paper Icon

De 5 meest waardevolle KPI's

Hoe weet je precies of jouw klanten tevreden of loyaal zijn? Je kunt dit achterhalen door gebruik te maken van Key Performance Indicators, oftewel: KPI’s. In deze white paper lichten we vier verschillende KPI’s toe die waardevolle inzichten geven over klanttevredenheid.

Paper Icon

De kracht van reviews

Reviews zijn heel gebruikelijk om te lezen voordat een bepaalde beslissing wordt genomen. Dit principe heet ‘sociale bewijskracht’ en is een van de zes overtuigingsprincipes van de wetenschapper Cialdini. Waarom werkt dit principe zo goed? Dat lees je in deze white paper.

Paper Icon

De essentie van Customer Experience binnen groothandels

Met de inzet van deze nieuwe online verkoopkanalen vergeten veel groothandels echter de beleving van hun klanten te
toetsen. Terwijl juist de organisaties die veel tijd en energie investeren in de klantervaring, oftewel: Customer Experience.

Paper Icon

De CX guideline voor franchises

Customer Experience speelt een grote rol in het succes van een franchiseformule. De ervaring van alle vestigingen moeten immers gelijk zijn. Ook zul je met hoge tevredenheidsscores meer ondernemers aanspreken om zich bij jou aan te sluiten! Deze guideline vertelt je precies wat je moet doen om CX te waarborgen binnen een franchise!

Paper Icon

Employee wellness tijdens de coronacrisis

In maart 2020 voerde Insocial een onderzoek uit over de werknemerstevredenheid tijdens de coronacrisis. Dit benchmark rapport laat de gemiddelde resultaten zien en geeft interessante inzichten over hoe organisaties het beste kunnen handelen tijdens deze periode.

Handig! Ontvang onze white papers direct in je mailbox!

Direct weten wanneer er een nieuwe white paper beschikbaar is? Blijf op de hoogte en ontvang elke maand de laatste artikelen en white papers in je inbox.