Background layer

Whitepapers

How to’s, guidelines en checklists. Kennis om te delen met je collega’s!

shutterstock_2076849850
Zo ga je als serviceafdeling slimmer om met werkdruk

Serviceafdelingen staan onder toenemende druk, wat leidt tot problemen zoals verminderd personeelsgeluk en lagere klanttevredenheid. Het is essentieel om slimmer te werken in plaats van harder, om de werkdruk te verlichten en tegelijkertijd meer waarde te leveren voor de organisatie. Ontdek nu met welke tips en tools je dit bereikt!

shutterstock_2238052007-min
De startersgids voor Service Experience in de IT

Maak de stap van productgericht naar klantgericht werken! Ieder begin is moeilijk, dat geldt ook voor het opzetten van een goede servicebeleving. In deze startersgids nemen we je mee in de wereld van Service Experience in de IT.

Ben jij er klaar voor? Download nu de gids met handige templates om gelijk aan de slag te gaan!

shutterstock_2066868131-min
Boost je franchise met een goede CX

Customer Experience speelt een grote rol in het succes van een franchiseformule. De ervaring van alle vestigingen moeten immers gelijk zijn. Ook zul je met hoge tevredenheidsscores meer ondernemers aanspreken om zich bij jou aan te sluiten! Deze guideline vertelt je precies wat je moet doen om CX te waarborgen binnen een franchise!

5 kpi_klantenservice
De 5 meest waardevolle KPI’s voor klantenserviceteams

KPI’s zijn belangrijk om een klantenserviceteam effectief te laten werken. Maar niet alle KPI’s kan je zomaar toepassen binnen de klantenservice. De 5 KPI’s in deze whitepaper zijn speciaal gericht op klantenserviceteams. Bonus content: lees ook waarom een omnichannel strategie essentieel is voor klantenservice anno 2023.

shutterstock_1928279876-1
Zet de volgende stap in het optimaliseren van de servicebeleving in de IT

Service is een belangrijk onderdeel van organisaties geworden en wordt een steeds groter deel van de kern van organisaties en samenwerkingen. Binnen de IT kan je er inmiddels ook niet meer omheen: servicebeleving. Zet jij de volgende stap in het optimaliseren van jouw servicebeleving? Dan is deze whitepaper voor jou.

shutterstock_2103648656
Ontdek de wereld van Experience Management

We zijn bijna allemaal wel bekend met Customer Experience. Maar we gaan graag een stapje verder dan enkel het meten van klantervaring. Experience Management voegt klantervaring samen met alle andere type ervaringen. Dit principe verdient dan ook een prominente plek binnen bedrijfsstrategieën.

shutterstock_1767396104
Boost je conversie met feedback via elk kanaal

Bedrijven communiceren steeds vaker via chatkanalen zoals WhatsApp en livechat met hun klanten. Door omnichannel feedback uit te vragen zorg je ervoor dat jouw klant aangehaakt blijft en gemakkelijk feedback geeft. Hoe je dat doet, lees je in deze nieuwe whitepaper.

shutterstock_2197737621
De 4 belangrijkste KPI's voor feedbackgedreven marketingteams

Feedback speelt een sleutelrol in marketing. Dankzij feedback begrijp je dat klanten geen passieve ontvangers meer zijn; ze zijn actieve deelnemers geworden in het vormgeven van merkpercepties en productverbeteringen. In deze whitepaper richten we ons op 4 van de meest waardevolle KPI's voor feedbackgedreven marketingteams.

shutterstock_233239312
Voorkom dat je klantdata mist door rewiewmoeheid

Mede door de coronapandemie zijn er digitaal nieuwe gewoontes ontstaan. De klant is meer gewend om aankopen online te doen waardoor er steeds meer merken klanttevredenheid uitvragen over online aankopen. Het gevolg? Reviewmoeheid. Lees in deze white paper alles oorzaken en oplossingen om klantfeedback wél goed in te zetten.

White_paper_4kpi_back-1
De 5 meest waardevolle KPI's

Hoe weet je precies of jouw klanten tevreden of loyaal zijn? Je kunt dit achterhalen door gebruik te maken van Key Performance Indicators, oftewel: KPI’s. In deze white paper lichten we vier verschillende KPI’s toe die waardevolle inzichten geven over klanttevredenheid.

shutterstock_778151926-scaled
De weg naar een betere klantbeleving in de bouw- en installatiesector

De bouw- en installatiesector scoort het slechtst op het gebied van klantbeleving. Hoe komt dit? En misschien nog belangrijker, hoe los je dit op? Na het lezen van deze white paper heb je de antwoorden op deze belangrijke vragen en kun je de eerste stappen zetten naar een excellente customer experience!

white-paper_b2b_webpagina-scaled
Klanttevredenheid meten in B2B

Werkt het meten van klanttevredenheid in B2B hetzelfde als in B2C? Niet helemaal. Je hebt namelijk te maken met een hele andere doelgroep en klantreis. In deze white paper vind je een aantal praktische tips over hoe je de klanttevredenheid kunt meten in zakelijke relaties.

shutterstock_1403874617-min-scaled
Creëer een omnichannel klantervaring in de retail

De laatste jaren is de retail steeds meer gedigitaliseerd. Het gemak, de toegenomen mogelijkheden tot snel internet en de verbeterde technieken zijn de belangrijkste redenen dat consumenten steeds meer online kopen. Om als retailer online aan de top te blijven, moet je je kunnen onderscheiden van de concurrent. Dat doe je door het bieden van een excellente klantbeleving!

30 vragen medewerkers
30 vragen voor je medewerkers

Het welzijn en het geluk van je medewerkers is cruciaal om een goede dienstverlening te bieden aan de klanten. Hoe goed zitten ze in hun vel en zijn ze gelukkig op werk? En op welke fases gaat dit sterk achteruit of voorruit? Dit meet je door op de juiste momenten in de employee journey feedback op te halen.

white_paper_omnichannel_experience_thumbnail-2
Hoe creëer je een omnichannel experience?

Multichannel, crosschannel of omnichannel. Wat zijn de verschillen tussen deze begrippen? Waarom is omnichannel the way to go hoe kun je die uniforme klantervaring meten, analyseren en verbeteren? Lees onze tips hierover in deze white paper!

white_paper_kwaliteit_service_thumbnail
Hoe meet je de kwaliteit van service

Hoe weet je precies wanneer jouw service van hoge kwaliteit is en of klanten wel naar tevredenheid worden geholpen? In deze white paper lichten we toe hoe je de kwaliteit van service kunt meten, welke KPI’s hiervoor nodig zijn en hoe je de resultaten kunt delen om verbeteringen door te voeren.

header_wp_xla_metingen-scaled
Hoe je met XLA-metingen echt klantgericht wordt

Er is een transitie aan de gang bij IT-organisaties, namelijk van puur product en techniek focused naar service en belevingsfocused. Een onderdeel hiervan is dat je niet meer alleen SLA opstelt, maar ook een XLA*. Hiermee stel je de klantbeleving vast. In deze white paper vertellen we je hoe je jouw XLA doelen het beste kunt meten en monitoren.

white_paper_20vragen_thumbnail-1
20 vragen voor je klanten

Je gaat een klanttevredenheidsonderzoek opstellen, maar je weet niet precies welke vragen je wil stellen. Herkenbaar? In deze white paper geven je 20 voorbeeldvragen om je te inspireren. Zo zet je binnen no-time je survey in elkaar en haal je waardevolle inzichten op.

white_paper_reviews_thumbnail
De kracht van reviews

Reviews zijn heel gebruikelijk om te lezen voordat een bepaalde beslissing wordt genomen. Dit principe heet ‘sociale bewijskracht’ en is een van de zes overtuigingsprincipes van de wetenschapper Cialdini. Waarom werkt dit principe zo goed? Dat lees je in deze white paper.

shutterstock_1327684112-1-scaled
De essentie van Customer Experience binnen groothandels

Met de inzet van deze nieuwe online verkoopkanalen vergeten veel groothandels echter de beleving van hun klanten te<br>toetsen. Terwijl juist de organisaties die veel tijd en energie investeren in de klantervaring, oftewel: Customer Experience.

white_paper_field_service_back-e1599123274506
Alle ins en outs over het meten van field service

Feedback kun je meten via verschillende kanalen; mobiel, desktop of SMS. Maar hoe je dat als een medewerker bij jouw thuis bijvoorbeeld je wasmachine heeft gerepareerd? Juist deze service wil je ook goed in kaart hebben. Meet daarom ook de kwaliteit van je field service! Lees er alles over in deze white paper.

shutterstock_1746200630
De 4 meest waardevolle KPI's voor franchise formules

Hoe weet je precies of jouw klanten tevreden of loyaal zijn? Je kunt dit achterhalen door gebruik te maken van Key Performance Indicators, oftewel: KPI’s. In deze whitepaper lichten we vier verschillende KPI’s toe die waardevolle inzichten geven over de klant- en medewerkerbeleving van je franchiseformule.