Background layer

Word een betere werkgever en creëer
meer betrokken medewerkers!

Verbeter de Employee Experience met Insocial en word een betere werkgever. Creëer gelukkige werknemers, verlaag je personeelsverloop en trek nieuw talent aan met jouw uitstekende reputatie!

Image EX

Behaal meer succes dankzij gelukkige werknemers

Een goede Employee Experience resulteert in blije en tevreden werknemers die een stapje harder zetten voor de organisatie en voor de klant. Het zorgt voor:

  • Hogere productiviteit
  • Lager verzuim
  • Lagere turnover
  • je trekt meer nieuwe klanten aan
image 47

Analyseer verschillende thema’s; ontdek wat je wel of niet goed doet!

Om de werknemerservaring te verbeteren, moet je wel begrijpen wat zij nu denken, voelen, ervaren en waar zij behoefte aan hebben. Wat doe je op dit moment wel al goed als werkgever en wat kan er beter? KPI’s om dit mee te meten zijn de eNPS en de ESAT. Met deze inzichten kun je verbeterplannen opstellen en een nog betere werkgever worden!

image 48

Insocial heeft ons geholpen om inzichtelijk te krijgen om welke reden onze medewerkers vertrekken en hoe ze ons beoordelen als hun werkgever. Op die manier krijgen wij vanuit HR niet alleen duidelijke aanknopingspunten om het gesprek over aan te gaan, maar kunnen we ook gerichter blijven werken aan het HR beleid. Het ingerichte dashboard geeft ons ontzettend veel waardevolle data!

User pic with logo-1
Sharon Notebaart HR Businesspartner
User pic with logo-1

Voorkom extra wervingskosten; meet tevredenheid tijdens de Employee Journey

Begrijp hoe jouw medewerkers in de wedstrijd zitten tijdens verschillende fases.
Een belangrijk moment is bijvoorbeeld de start van een werknemersreis. Hoe zit je sollicitatieprocedure in elkaar? Wat is de eerste indruk die zij krijgen? En worden werknemers vervolgens goed ingewerkt? Door dit proces te optimaliseren kun je een hoop extra wervingskosten voorkomen!

4-2

Zet pulse surveys in voor continue meting

Naast verdiepende onderzoeken, kun je ook korte surveys sturen als check-up om het werkgeluk van je medewerkers continu te monitoren. Hierdoor houd je met continue feedback bij hoe het ervoor staat met je werknemers, of zij nog gelukkig zijn en of er nog verbeteringen nodig zijn. Zo voelt je team zich altijd gehoord!

5-1-2

Meet jouw Employee Experience met Insocial

Begrijp in realtime hoe je werknemers in de wedstrijd zitten

Door de Employee Experience te meten heb je veel beter inzicht in hoe gelukkig jouw werknemers zijn en waarom zij dit zijn!

Optimaliseer op basis van feedback van je werknemers

Zet de inzichten die je opdoet direct om in concrete verbeterplannen rondom verschillende thema's, zoals; werkplek, sfeer, leiderschap en communicatie.

Deel de resultaten met je stakeholders

Met Insocial stel je gemakkelijk rapporten samen die je kunt delen met je stakeholders. Zo houd je iedereen up-to-date van de werknemerstevredenheid!

inshared-1
centraal baheer
samsung-1
untergama
spare rib
coolblue
Versterk de connectie tussen EX & CX met deze 3 tips
Blog Versterk de connectie tussen EX & CX met deze 3 tips

Hoe mooi zou het zijn als weet hoe je jouw medewerkers aan je bindt, en daarbij de juiste inzichten hebt om klanten loyaal te maken. Met andere woorden: hoe staat employee experience in verhouding tot customer experience? En welke handvatten kan jij ...

Bereik lagere wervingskosten en trek meer talent aan!