Background layer

Breng de merkbeleving in kaart en ontdek of de klant voor jouw merk zal blijven kiezen

Manage je Brand Experience met Insocial en creëer loyaliteit, verhoog je verkoopcijfers en realiseer een groter marktaandeel dankzij bruikbare inzichten in je merkbeleving.

ImageBX

Bekijk jouw merk door de ogen van de consument

Met het platform van Insocial begrijp je precies hoe consumenten jouw merk zien. Wat zijn woorden waarmee ze jouw merk associëren? Hoe emotioneel betrokken zijn je klanten bij jouw merk? Met Insocial verkrijg je deze inzichten in één platform.

image 22

Meet verschillende momenten waar jouw klant jouw merk ervaart

Van e-mails en je website tot service gesprekken en winkelbezoek. Elk moment draagt bij aan Brand Experience. De klant kiest namelijk voor jouw merk met een reden. Je verhoogt de klanttevredenheid aanzienlijk als jij je merkbelofte op ieder moment doorvoert en de klant dus de service krijgt die hij of zij verwacht!

NLP edit 2

Insocial helpt ons om de feedback van klanten gemakkelijk binnen de organisatie te verspreiden. Met de narrowcast die we inzetten brengen we de feedback ook weer terug naar de werkvloer. Zo kan de medewerker gelijk zien hoe de klant het gesprek ervaren heeft.

User pic with logo (2)
Angela Muradin Head of Customer Care RTL
User pic with logo (2)

Real-time data altijd binnen handbereik

Leg realtime feedback vast van elke interactie en ontvang automatische alerts bij nieuwe merksignalen of merkveranderingen! Zo kun je direct actie ondernemen en je merkreputatie verhogen!

Schermafbeelding 2023-05-25 om 09.39.54

Kom erachter wat jouw merk versterkt of schaadt

Bewijs de waarde van jouw merk, ontdek welke factoren een positief of juist negatief effect hebben. Door vervolgens de juiste aanpassingen te doen, zorg je dat jouw merkbelofte waarmaakt. Creëer zo hogere klantloyaliteit en een groter marktaandeel!

image 25

Meet jouw Brand Experience met Insocial

Stel de juiste vragen aan je klanten

Met de surveys van Insocial stel je gemakkelijk de juiste vragen aan je klanten over jouw merk op exacte de juiste momenten.

Begrijp wat jouw klanten voelen, denken en ervaren

Zet rapportages op zoals jij ze wilt en deel ze met je collega’s. Zo heeft iedereen inzicht in hoe het ervoor staat met jullie Brand Experience!

Deel jouw BX-resultaten met de gehele organisatie

Zet rapportages op zoals jij ze wilt en deel ze met je collega’s. Zo heeft iedereen inzicht in hoe het ervoor staat met jullie Brand Experience!

inshared-1
centraal baheer
samsung-1
untergama
spare rib
coolblue
Brand Experience is de kern van jouw klantbeleving
Blog Brand Experience is de kern van jouw klantbeleving

Als je kijkt naar de verschillende soorten belevingen, Customer Experience, Service Experience, User Experience en Employee Experience, dan is de kern van al deze belevingen het merk van de organisatie. Dit is namelijk wat jij wilt uitstralen naar ...

Klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen?