Service Experience (SX)


Service ervaring gaat om alles wat klanten beleven tijdens het contact met jouw serviceafdeling. Het doel van service is om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te helpen en hierbij een zo fijn mogelijke ervaring te bieden die klanten bijblijven. Wanneer je zo’n excellente service aanbiedt, zul je meer loyale klanten creëren en een hogere omzet behalen.

Meet verschillende service interacties

Met het platform van Insocial meet je al je verschillende interactiemomenten, zoals: een telefoongesprek met de callcenter agent, het zoeken van antwoorden op de website, het lezen van de FAQ’s en het stellen van vragen aan een chatbot.

Meet verschillende service interacties
Ontdek waar de pijnpunten in jouw service zich bevinden en handel snel!

Ontdek waar de pijnpunten in jouw service zich bevinden en handel snel!

Doordat je met Insocial alle service touchpoints op dezelfde wijze meet, zie je direct de verschillen en weet je waar je verbeterpunten liggen! Ontvang automatische alerts bij een significante daling (trendbreuk) of een binnengekomen klacht. Klachten of problemen signaleer hierdoor sneller, waardoor je je problemen eerder oplost en voorkomt voor andere klanten!

Angela Muradin

Insocial helpt ons om de feedback van klanten gemakkelijk binnen de organisatie te verspreiden. Met de narrowcast die we inzetten brengen we de feedback ook weer terug naar de werkvloer. Zo kan de medewerker gelijk zien hoe de klant het gesprek ervaren heeft.

Angela Muradin - Head of Customer Care bij RTL

Word nooit meer als cost center gezien

Met de inzichten en metingen die je opdoet met Insocial, bewijs je dat service een grote bijdrage levert aan het succes van de organisatie, namelijk: tevreden klanten die meer van je afnemen en langer bij je blijven. Je wordt dus nooit meer als cost center gezien, maar juist als profit center!

Wordt nooit meer als cost center gezien
Vergelijk de prestaties van je agents en kanalen

Vergelijk de prestaties van je agents en kanalen

Hoe presenteren jouw verschillende agents, teams en de kanalen die je inzet? Ontdek waar nog verbetering nodig is!

Meet jouw Service Experience met Insocial

Verstuur automatisch surveys na contactmomenten

Met de surveys van Insocial stel je gemakkelijk de juiste vragen aan je klanten over jouw merk op exacte de juiste momenten.

Begrijp precies wanneer klanten niet blij zijn met jouw service

Dankzij de inzichten die je opdoet door Service Experience te meten, begrijp je precies waar jouw klanten wel of niet tevreden over zijn.

Weet wat je moet verbeteren en creëer efficiëntere processen

Voer gerichte verbeteringen door en maak jouw processen effficiënter en fijner voor je klanten!

Insocial helpt deze organisaties met hun Service Experience:

Europarcs
Grohe
Ictivity
Samsung
Miele
Centraal Beheer

Maak je service winstgevend dankzij feedback

Klanten kiezen een merk niet meer op het product, maar op een goede service. Zorg daarom dat je hierin uitblinkt! In een demo vertellen onze experts je alles over het meten van Service Experience.

Vraag een demo aan