Background layer

Realiseer excellente service en wordt voor altijd
gezien als een profit center

Manage je Service Experience met Insocial en realiseer een excellente service, meer tevreden klanten, loyalere klanten en daardoor een hogere omzet!

ImageSX

Meet verschillende service interacties

Met het platform van Insocial meet je al je verschillende interactiemomenten, zoals: een telefoongesprek met de callcenter agent, het zoeken van antwoorden op de website, het lezen van de FAQ’s en het stellen van vragen aan een chatbot.

marketing-cartoons-17-1 1

Ontdek waar de pijnpunten in jouw service zich bevinden en handel snel!

Doordat je met Insocial alle service touchpoints op dezelfde wijze meet, zie je direct de verschillen en weet je waar je verbeterpunten liggen! Ontvang automatische alerts bij een significante daling (trendbreuk) of een binnengekomen klacht. Klachten of problemen signaleer je hierdoor sneller, waardoor je je problemen eerder oplost en voorkomt voor andere klanten!

 
3-4

Insocial helpt ons om de feedback van klanten gemakkelijk binnen de organisatie te verspreiden. Met de narrowcast die we inzetten brengen we de feedback ook weer terug naar de werkvloer. Zo kan de medewerker gelijk zien hoe de klant het gesprek ervaren heeft.

User pic with logo (2)
Angela Muradin Head of Customer Care RTL
User pic with logo (2)

Word nooit meer als cost center gezien

Met de inzichten en metingen die je opdoet met Insocial, bewijs je dat service een grote bijdrage levert aan het succes van de organisatie, namelijk: tevreden klanten die meer van je afnemen en langer bij je blijven. Je wordt dus nooit meer als cost center gezien, maar juist als profit center!

 
4-4 1

Vergelijk de prestaties van je agents en kanalen

Hoe presenteren jouw verschillende agents, teams en de kanalen die je inzet? Ontdek waar nog verbetering nodig is!

Service_experiene

Meet jouw Service Experience met Insocial

Verstuur automatisch surveys na contactmomenten

Met de surveys van Insocial stel je gemakkelijk de juiste vragen aan je klanten over jouw merk op exact de juiste momenten.

Begrijp precies wanneer klanten niet blij zijn met jouw service

Dankzij de inzichten die je opdoet door Service Experience te meten, begrijp je precies waar jouw klanten wel of niet tevreden over zijn.

Weet wat je moet verbeteren en creëer efficiëntere processen

Voer gerichte verbeteringen door en maak jouw processen effficiënter en fijner voor je klanten!

inshared-1
centraal baheer
samsung-1
untergama
spare rib
coolblue
Voorbeeldonderzoek klantenservice - Welke vragen stel je?
Blog Voorbeeldonderzoek klantenservice - Welke vragen stel je?

Met een korte survey na afloop van een gesprek, kun je gemakkelijk achterhalen of de klant het gesprek goed of niet goed heeft ervaren. Maar welke vragen kun je daarvoor precies stellen? Kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen! Bij Insocial hebben ...

Maak je service winstgevend dankzij feedback