product_chatbot_header-1
Background layer
Deeplearning tekst analyse

Natural Language Processing

Natural Language Processing (NLP) is een tak van kunstmatige intelligentie die zich richt op het begrijpen en verwerken van menselijke taal. Het speelt een cruciale rol bij het analyseren en interpreteren van open feedback van medewerkers en/of klanten. Klantreviews, feedback reacties of sociale media-berichten, biedt waardevolle inzichten voor jouw organisatie.

Group 12848
Structureer data

Label open feedback en creëer overzicht

Group 12871
Herken patronen

Ontdek tijdig errors en ontevredenheid

Group 12819
Bespaar tijd en geld

Urenlang feedback lezen is voorbij, laat ons platform het werk doen

Wat is Natural Language Processing?

Tekstanalyse is onderdeel van Natural Language Processing (NLP) en helpt je als organisatie open feedback te categoriseren. NLP kun je voor veel verschillende doeleinden inzetten.

Met NLP-technieken kunnen grote hoeveelheden open feedback automatisch worden geanalyseerd en gecategoriseerd. Lever een lijst met topics aan en via machine learning-algoritmen kan NLP deze topics identificeren in de feedback. Hierdoor krijgen bedrijven snel inzicht in de belangrijkste onderwerpen en trends die voorkomen in de feedback van gebruikers.

Met deze feature vat je automatisch de belangrijkste informatie uit open feedback samen. Dit is vooral handig bij het verwerken van grote hoeveelheden feedback waarbij het tijdrovend is om iedere review te lezen. Door het gebruik van NLP krijgen bedrijven snel een overzicht van de belangrijkste punten die worden genoemd en de specifieke details die relevant zijn voor hun analyse.

NLP

Sentiment analyse

NLP stelt bedrijven in staat om de sentimenten en emoties achter open feedback te begrijpen. Sentimentanalyse maakt gebruik van taalverwerkingstechnieken om de positieve, negatieve of neutrale tonaliteit van een tekst te bepalen. Door sentimentanalyse toe te passen op open feedback, kunnen bedrijven snel inzicht krijgen in de tevredenheid van hun klanten en potentiële problemen identificeren die aandacht vereisen.

 

 

image text analysis 2

NLP analyses in één dashboard

Dankzij NLP kunnen bedrijven opkomende problemen en trends in open feedback detecteren in het dashboard. Zo spoor je snel potentiële problemen op voordat ze grote negatieve gevolgen hebben. Dit stelt bedrijven in staat om proactief te handelen en verbeteringen aan te brengen op basis van de verzamelde inzichten!

Je krijgt snel inzicht in de behoeften, voorkeuren en verwachtingen van de klant en komt erachter hoe welke onderwerpen de meeste aandacht nodig hebben. Gepersonaliseerde ervaringen bieden is nog nooit zo makkelijk geweest!

Neem weloverwogen beslissingen door deze NLP feature. De inzichten uit de verwerking van open feedback helpen bij het identificeren van gebieden die verbetering nodig hebben, het optimaliseren van producten en diensten, en het nemen van strategische beslissingen op basis van de behoeften en verwachtingen van klanten. 

  • Samenvatting en extractie van belangrijke informatie
  • Identificatie van opkomende problemen en trends
  • Personalisatie en klantgerichtheid
  • Verbeterde besluitvorming
NLP edit 2

NLP features

Laat het platform voor jou het werk doen

Zet machine learning in om patronen en thema's te identificeren in de feedback

Ontdek veranderingen over een onderwerp

Kom middels veranderingen in onderwerpen te weten wat er speelt bij je doelgroep

Label automatisch het sentiment

Spoor automatisch negatieve, neutrale en positieve woorden op in reviews

Analyse

Analyseer de resultaten gemakkelijk met onze dashboards

Taal

Beschikbaar in meer dan 100 talen

Deze klanten gingen je voor

coolblue
samsung-1
untergama
inshared-1
spare rib
centraal baheer
Chatbot vs. Humans - Welke levert een betere experience?
Blog Chatbot vs. Humans - Welke levert een betere experience?

Steeds meer en meer organisaties zetten een chatbot in om hun serviceafdeling te ondersteunen. Een chatbot is namelijk goed in het verwerken van terugkomende vragen. Ze kunnen zo’n 80% van veel voorkomende vragen opvangen. Dit scheelt de ...

Ook aan de slag met deeplearning tekst analyse?

Klaar om jouw merk naar het volgende niveau te tillen?