User Experience (UX)


User Experience gaat om de ervaring van gebruikers van digitale kanalen of platformen. Door deze ervaring te meten, begrijp je beter of gebruikers hun doel snel bereiken, of ze vinden waar ze naar zochten en of een platform of website makkelijk in gebruik is.

Zet jouw gebruikers centraal; creëer de ultieme User Experience

User Experience gaat om wat je gebruikers nodig hebben, de informatie die je hen geeft en het doel wat je wil dat bereikt wordt. Met een optimale gebruikerservaring maak je het gemakkelijk voor je klanten om de juiste informatie te vinden of een aanvraag te doen. Hierdoor worden jouw business doelen eerder bereikt en de wensen van je klanten vervuld!

Zet jouw gebruikers centraal; creëer de ultieme User Experience
Real time feedback over je e-mails, je website of je app

Real time feedback over je e-mails, je website of je app

Geen giswerk of aannames meer! Met Insocial breng je de digitale ervaring in kaart van je website, e-mails, apps, of je online platform. Met deze inzichten weet je precies wat de behoefte van je gebruikers zijn en kun je daarmee gerichte verbeteringen toepassen om de conversieratio te verhogen!

Fbto

Door de vele responses die we ontvangen middels de Insocial survey, wordt het een stuk eenvoudiger om inzichten te krijgen in wat de bezoeker echt vindt en waar die tegen aanloopt. Die data helpt ons met het onderbouwen van prioriteiten en het maken van keuzes. En zo kunnen we continu passende oplossingen bedenken om diezelfde problemen voor toekomstige bezoekers te verhelpen.

Martijn Bults – CRO Specialist bij FBTO

Ga verder dan de score; ontdek de oorzaak van problemen

Door feedback te vragen, ontdek je niet alleen wat er mis gaat, maar begrijp je ook eerder waar dit aan ligt. Wat is de reden dat gebruikers hun doel niet kunnen bereiken? Elimineer fouten en factoren die flows afbreken en los klachten snel op!

Ga verder dan de score; ontdek de oorzaak van problemen
Implementeer gemakkelijk de feedback knop van Insocial

Implementeer gemakkelijk de feedback knop van Insocial

Met de feedback knop van Insocial vraag je binnen no-time feedback uit over jouw website of online platform. Wanneer een respondent op de knop klikt, wordt de survey gestart. Zowel de knop als de survey zijn volledig in jouw huisstijl op te maken!

Meet jouw User Experience met Insocial

Begrijp wat jouw gebruikers fijn vinden of juist heel vervelend

Waar lopen gebruikers tegenaan? Waardoor maken ze een flow niet af? Of wat vinden ze juist wel heel goed!

Vergelijk de prestaties van je verschillende pagina’s

Hoe presenteren jouw verschillende websitepagina’s? Analyseer en vergelijk de prestaties om ontdekken waar de pijnpunten precies liggen!

Stuur feedback direct door naar de juiste persoon

Ontvang je feedback waar marketing wel wat aan heeft? Of juist je serviceafdeling? Met Insocial zet je feedback gemakkelijk door naar de juiste persoon!

Insocial helpt deze organisaties met hun User Experience:

Fbto
Miele
Pimm
square mysolution
Ggs1 Nederland

Creëer de beste gebruikerservaring en verhoog je conversies!

Wil jij weten hoe je de online gebruikerservaring kunt optimaliseren en meer conversies genereert op je website? In een demo vertellen onze experts je alles over het meten van User Experience.
Vraag een demo aan