Background layer

Optimaliseer je digitale
gebruikerservaring

Verzamel real-time feedback over je digitale kanalen, je website en andere online platformen zodat je de gebruikerservaring kunt verbeteren, hogere conversies bereikt en meer tevreden klanten realiseert!

Image UX

Zet jouw gebruikers centraal; creëer de ultieme User Experience

User Experience gaat om wat je gebruikers nodig hebben, de informatie die je hen geeft en het doel dat je wil dat bereikt wordt. Met een optimale gebruikerservaring maak je het gemakkelijk voor je klanten om de juiste informatie te vinden of een aanvraag te doen. Hierdoor worden jouw business doelen eerder bereikt en de wensen van je klanten vervuld!

 
marketing-cartoons-19-1

Real time feedback over je e-mails, je website of je app

Geen giswerk of aannames meer! Met Insocial breng je de digitale ervaring in kaart van je website, e-mails, apps, of je online platform. Met deze inzichten weet je precies wat de behoefte van je gebruikers zijn en kun je daarmee gerichte verbeteringen toepassen om de conversieratio te verhogen!

 
3-5-1

Door de vele responses die we ontvangen middels de Insocial survey, wordt het een stuk eenvoudiger om inzichten te krijgen in wat de bezoeker echt vindt en waar die tegen aanloopt. Die data helpt ons met het onderbouwen van prioriteiten en het maken van keuzes. En zo kunnen we continu passende oplossingen bedenken om diezelfde problemen voor toekomstige bezoekers te verhelpen.

User photo
Martijn Bults CRO Specialist
User photo

Ga verder dan de score; ontdek de oorzaak van problemen

Door feedback te vragen, ontdek je niet alleen wat er mis gaat, maar begrijp je ook eerder waar dit aan ligt. Wat is de reden dat gebruikers hun doel niet kunnen bereiken? Elimineer fouten en factoren die flows afbreken en los klachten snel op!

image 43-1

Implementeer gemakkelijk de feedback knop van Insocial

Met de feedback knop van Insocial vraag je binnen no-time feedback uit over jouw website of online platform. Wanneer een respondent op de knop klikt, wordt de survey gestart. Zowel de knop als de survey zijn volledig in jouw huisstijl op te maken!

5-4

Meet jouw User Experience met Insocial

Begrijp wat jouw gebruikers fijn vinden of juist heel vervelend

Waar lopen gebruikers tegenaan? Waardoor maken ze een flow niet af? Of wat vinden ze juist wel heel goed!

Vergelijk de prestaties van je verschillende pagina’s

Hoe presenteren jouw verschillende websitepagina’s? Analyseer en vergelijk de prestaties om te ontdekken waar de pijnpunten precies liggen!

Stuur feedback direct door naar de juiste persoon

Ontvang je feedback waar marketing wel wat aan heeft? Of juist je serviceafdeling? Met Insocial zet je feedback gemakkelijk door naar de juiste persoon!

inshared-1
centraal baheer
samsung-1
untergama
spare rib
coolblue
Het belang van een optimale User Experience
Blog Het belang van een optimale User Experience

Van het zoeken naar informatie tot en met de betaling, als ondernemer wil je dat je website een regelrechte digitale toegangspoort is voor al deze diensten. Maar hoe weet je of jouw klanten dit ook daadwerkelijk zo ervaren als ze jouw onlineshop, ...

Creëer de beste gebruikerservaring en verhoog je conversies!