26
Background layer
Narrowcasting

Breng klantresultaten terug naar de werkvloer

Maak de prestaties van jouw organisatie altijd zichtbaar op de werkvloer met narrowcasting! Hierdoor raken je werknemers veel meer betrokken bij de wensen en feedback van de klant.

Zorgt dat CX top-of-mind blijft met narrowcasting

Narrowcasting, of digital signage, is het overdragen van een boodschap middels beeldschermen. Het is communicatie op maat, waarbij het allemaal draait om het gericht overbrengen van specifieke informatie.

 
Narrowcasting_ReviewVideoland-1

Laat je operationale data & CX-data zien in het call center

Voor call centers draait het om de combinatie. Naast je wachttijden, kun je ook je First Time Fix rate laten zien en je gemiddelde beoordelingen. Zo maak je direct ook verbanden zichtbaar. Zijn wachttijden lang? Dan zijn klanten ook minder tevreden.

 
Narrowcast-1

Verhoog de betrokkenheid van medewerkers

Betrokken medewerkers zijn goud waard. Zij zijn de medewerkers die zorgen voor een hogere productiviteit. Met narrowcasting bouw je aan een hogere betrokkenheid doordat je doelgericht en efficiënt communiceert met medewerkers. Stuur inspirerende berichten en betrek medewerkers echt bij de missie en doelen van jouw organisatie.

15

Volg onze product tour!

Je bent nu bij de stap 'narrowcasting'. De volgende stap is het publiceren van reviews!

Klantfeedback: 5 tips om er mee om te gaan als een pro!
Blog Klantfeedback: 5 tips om er mee om te gaan als een pro!

Manage feedback, like a pro! Door het verzamelen van feedback kun je als bedrijf de behoeften, wensen, zorgen en problemen van kanten echt begrijpen. Maar hoewel de meeste bedrijven altijd wel feedback van klanten ontvangen, zowel ongevraagd ...

Breng feedback terug naar de werkvloer en maak het levend! Bekijk de mogelijkheden met Insocial