Zorgt dat CX top-of-mind blijft met narrowcasting

Narrowcasting, of digital signage, is het overdragen van een boodschap middels beeldschermen. Het is communicatie op maat, waarbij het allemaal draait om het gericht overbrengen van specifieke informatie.

Zorgt dat CX top-of-mind blijft met narrowcasting
Laat je operationale data & CX-data zien in het call center

Laat je operationale data & CX-data zien in het call center

Voor call centers draait het om de combinatie. Naast je wachttijden, kun je ook je First Time Fix rate laten zien en je gemiddelde beoordelingen. Zo maak je direct ook verbanden zichtbaar. Zijn wachttijden lang? Dan zijn klanten ook minder tevreden.

Verhoog de betrokkenheid van medewerkers

Betrokken medewerkers zijn goud waard. Zij zijn de medewerkers die zorgen voor een hogere productiviteit. Met narrowcasting bouw je aan een hogere betrokkenheid doordat je doelgericht en efficiënt communiceert met medewerkers. Stuur inspirerende berichten en betrek medewerkers echt bij de missie en doelen van jouw organisatie.

Verhoog de betrokkenheid van medewerkers

Volg onze product tour!

Je bent nu bij de stap 'narrowcasting'. De volgende stap is het publiceren van reviews!

Leestip: Manage feedback, like a pro! – 5 handige tips!

Om echt waarde te creëren met klantfeedback heb je een goede leider nodig. Iemand die echte ‘ownership’ heeft en precies weet wat er met de feedback moet gebeuren. De volgende tips helpen je met het worden van zo’n ‘feedbackmanager’.

Brand Experience is de kern van jouw klantbeleving

Manage feedback, like a pro! – 5 handige tips!


Zo word je een expert op het gebied van klantfeedback!

Lees het artikel

Zorg dat de beleving van klanten centraal staat binnen jouw organisatie

Door het delen van de resultaten middels narrowcasting zorg je dat klantbeleving centraal staat en behaal je meer successen. Meer weten? Onze CX-experts vertellen je in een persoonlijke hoe jouw organisatie de volgende stappen kan zetten in CX! 

Vraag een demo aan

Advies op maat

Wanneer het jou uitkomt

Helemaal vrijblijvend