Background layer

Winnen doe je met een unieke memorabele
klantervaring

Een unieke Customer Experience zorgt ervoor dat jouw organisatie opvalt, dat klanten tevreden zijn en langer bij je blijven en dat je harder groeit als organisatie.

ImageCX

Begrijp wat jouw klanten echt ervaren

De klantervaring is niet altijd tastbaar. Het is soms moeilijk te begrijpen wat klanten nu echt ervaren wanneer ze in aanraking komen met jouw organisatie. Welke factoren worden heel positief ervaren en welke juist negatief? Wat zijn de drijfveren van jouw klanten en waarom zijn wel of niet tevreden?

image 33-1

Meet verschillende waardevolle momenten in de klantreis

Meet al de verschillende momenten in de klantreis en ontdek waar tevredenheid toe- of afneemt. Analyseer de tevredenheid van oriëntatie (website), tot aankoop (bestelling) en after sales (service) en begrijp wat klanten precies ervaren op elk moment.

 
3-2

Als online verzekeringsaanbieder, waarbij je klanten online actief zijn, kun je de vinger aan de pols houden door klanten op het juiste moment naar feedback te vragen waarbij je juist verder gaat dan de standaard NPS vraag.

User pic with logo
Bernadette Wiersema Manager Customer Experience Schade
User pic with logo

Creëer verbeterloops waardoor je elke dag de ervaring optimaliseert

Bewijs de waarde van jouw merk, ontdek welke factoren een positief of juist negatief effect hebben. Doe de juiste aanpassingen en stimuleer meer handel, hogere loyaliteit en een groter marktaandeel!

image 36-1

Zeg gedag tegen silo’s; harmoniseer je feedback oplossingen!

In plaats van een afzonderlijke feedback oplossing voor elke afdeling, verzamel je met Insocial feedback over de gehele organisatie. Wat vinden klanten van je producten? Van je klantenservice? Of van het merk zelf? Laat al je afdelingen met elkaar samenwerken door ze de juiste data te geven en bouw aan een ultieme Customer Experience.

 
5-2

Meet jouw Customer Experience met Insocial

Meet alle verschillende touchpoints met één platform

Met de surveys van Insocial stel je gemakkelijk de juiste vragen aan je klanten over jouw merk op exact de juiste momenten.

Vergelijk

Vergelijk de resultaten van verschillende afdelingen of teams en begrijp hoe ieder bijdraagt aan de optimale klantervaring.

Deel jouw CX-resultaten met je gehele organisatie

Laat je resultaten niet ongezien! Houd iedereen altijd op de hoogte met rapportages en narrowcasting. Zo blijft CX een levend onderwerp.

inshared-1
centraal baheer
samsung-1
untergama
spare rib
coolblue
De 4 grote trends in Customer Experience in 2023
Blog De 4 grote trends in Customer Experience in 2023

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat veel bedrijven bezig zijn met hun plannen voor het volgende jaar. Waar gaat de strategie naartoe en waar moet de focus liggen op het gebied van de customer experience? In dit artikel gaan we in ...

Optimaliseer jouw Customer Experience met slechts één platform