25
Background layer
Closed feedback loop

Sluit de omnichannel feedback loop

Insocial helpt je met het sluiten van de feedback loop door het gehele feedback proces te automatiseren, zodat jij direct feedback kunt opvolgen!

Ervaar een aanzienlijke groei, wanneer je actief met feedback aan de slag gaat

Gebruik de feedback van je klanten om je klantenservice medewerkers te trainen, je interne processen te optimaliseren, je producten te verbeteren, innovaties te creëren en je marketing uitingen beter aan te laten sluiten bij jouw doelgroep. Deel de resultaten met de interne betrokkenen en leer er continu van.

11-3

Automatische alerts naar de juiste persoon

Met Insocial stel je automatische alerts in die direct naar de juiste persoon gaan. Dit kan zijn een ‘afdeling klachten’, de bijbehorende accountmanager, de persoon die de klant geholpen heeft of de verantwoordelijke voor CX van een specifieke regio of vestiging. Zij zorgen voor een persoonlijke follow-up en helpen de klant direct verder.

cfl_alerts

Reageer gemakkelijk en snel op de feedback van je respondenten

Je sluit pas echt de loop als je klanten een reactie geeft, ongeacht of zij iets positief of negatiefs hebben gezegd. In het action center van Insocial heb je een duidelijk overzicht van de meest recente klantfeedback. Reageer gelijk op de binnengekomen feedback en laat zien dat je luistert naar de klant!

image 52

Breng de feedback terug in je eigen systemen

Je kunt er ook voor kiezen om de feedback terug te brengen in je eigen systemen. Bijvoorbeeld in een software waarmee jij al met de klant praat. Dankzij onze open API kunnen we deze data doorzetten, waardoor je agents niet op een ander platform hoeven in te loggen om te reageren.

 
image 53

Volg onze product tour!

Je bent nu bij de stap 'Closed Loop Feedback'. De volgende stap is het delen van resultaten via narrowcasting!

7 Tips om te laten zien dat je naar je klanten luistert - Insocial CX Software
Blog 7 Tips om te laten zien dat je naar je klanten luistert - Insocial CX Software

We laten natuurlijk het liefst de positieve punten zien die klanten opnoemen, maar het loont juist om te laten zien dat er ook negatief commentaar wordt gegeven over jouw bedrijf. Belangrijk is namelijk: wat doe je met deze feedback? Als je extern ...

Volg met slimme dashboards altijd de klantfeedback op en verbeter de tevredenheid