Ervaar een aanzienlijke groei, wanneer je actief met feedback aan de slag gaat

Gebruik de feedback van je klanten om je klantenservice medewerkers te trainen, je interne processen te optimaliseren, je producten te verbeteren, innovaties te creëren en je marketing uitingen beter aan te laten sluiten bij jouw doelgroep. Deel de resultaten met de interne betrokkenen en leer er continu van.

Ervaar een aanzienlijke groei, wanneer je actief met feedback aan de slag gaat
Automatische alerts naar de juiste persoon

Automatische alerts naar de juiste persoon

Met Insocial stel je automatische alerts in die direct naar de juiste persoon gaan. Dit kan zijn een ‘afdeling klachten’, de bijbehorende accountmanager, de persoon die de klant geholpen heeft of de verantwoordelijke voor CX van een specifieke regio of vestiging. Zij zorgen voor een persoonlijke follow-up en helpen de klant direct verder.

Reageer gemakkelijk en snel op de feedback van je respondenten

Je sluit pas echt de loop als je klanten een reactie geeft, ongeacht of iets positief of negatiefs hebben gezegd. Dit heb je bij Insocial zo geregeld dankzij canned responses. Dit zijn standaardantwoorden op veelgenoemde feedback. Hiermee pak je op een effectieve wijze feedback op!

Reageer gemakkelijk en snel op de feedback van je respondenten
Breng de feedback terug in je eigen systemen

Breng de feedback terug in je eigen systemen

Je kunt er ook voor kiezen om de feedback teurg te brengen in je eigen systemen. Bijvoorbeeld in een software waarmee jij al met de klant praat. Dankzij onze open API kunnen we deze data doorzetten, waardoor je agents niet op een ander platform hoeven in te loggen om te reageren.

Volg onze product tour!

Je bent nu bij de stap 'Closed Loop Feedback'. De volgende stap is het delen van resultaten via narrowcasting!

Leestip: 7 tips om te laten zien dat je naar je klanten luistert

Hoe kun je aan je klanten zien dat je naar hun feedback luistert? Met deze 7 gouden tips van Insocial weet je precies wat je moet doen!

Brand Experience is de kern van jouw klantbeleving

7 gouden tips om te laten zien dat je naar je klanten luistert


Met deze tips sluit je de feedback loop van jouw organisatie!

Lees het artikel

Laat je organisatie groeien met feedback

De feedback oplossingen van Insocial stellen organisaties in staat om de feedback loop volledig te sluiten, klanttevredenheid te verhogen en meer potentiële klanten voor hen te winnen. Meer weten? Onze CX-experts geven je een vrijblijvende demo!
Vraag een demo aan

Advies op maat

Wanneer het jou uitkomt

Helemaal vrijblijvend