Key takeaways

Naast het meten van de NPS zijn de drivers ook van groot belang.

Feedback is voor een franchiseketen erg waardevol. Gebruik het als benchmark en vergelijk de vestigingen!

Een marktgroei van 49% in tijden van de coronapandemie

Key takeaways

De succesvolle bezorging van kwaliteit en klanttevredenheid

Als het gaat om spareribs is Spare Rib Express met 67 bezorgrestaurants al jaren de marktleider in Nederland. Spare Rib Express heeft een uniek concept in de Europese horecabranche. Ze streven er naar om altijd verse en ambachtelijke maaltijden met een goede prijs- en kwaliteitverhouding te leveren. Hier stopt het echter niet! Naast de beste te zijn in de food & delivery branch als ambachtelijke maaltijd bezorger, geloven zij ook in de waarde van diepgaande klantrelaties.

Voor Spare Rib Express meten we de performances van alle vestigingen. Deze scores kan het hoofdkantoor in real time met elkaar vergelijken. Zo worden de vestigingen aangestuurd waar nodig en kan elke franchisenemer de service en klantervaring optimaliseren. Daarnaast wordt natuurlijk ook de tevredenheid over de gerechten en de bezorging gemeten! We meten onder andere deze metrics:

  • Tevredenheid over bezorgen en kwaliteit gerechten
  • Transactionele NPS
  • NPS drivers (redenen achter gegeven cijfer)
  • Testimonial (open tekstveld)

Meer weten? Download het hele succesverhaal!

Laat je gegevens achter en we sturen hem naar je inbox!

Wil jij ook verschillende touchpoints meten en verbeteren?

Wil jij net als Spare Rib Express feedback overzichtelijk maken en slimme rapportages maken voor je organisatie? Feedback echt laten leven en de tevredenheid verhogen? Start dan met het meten via Insocial! Vraag een persoonlijke demo aan van onze experts.

Vraag een demo aan

Vrijblijvende demo

Wanneer het jou uitkomt

Leer onze experts kennen