Background layer

Partner: ROGER365.io

Over ROGER365.io

ROGER365.io is een customer engagement platform, ontwikkeld door Ask Roger! Met het platform kunnen verschillende communicatiemiddelen gekoppeld worden in één systeem; Microsoft Teams. Op deze manier komen alle inkomende berichten van klanten, via welk kanaal dan ook, binnen in een team in Teams. Medewerkers kunnen dan ook weer vanuit Teams reageren en dit komt dan weer bij de klant op het gekozen communicatiemiddel binnen, zoals bijvoorbeeld WhatsApp, webchat en social media. Door het integreren van een slimme chatbot, zou een groot deel van de gestelde vragen al direct kunnen worden beantwoord, zonder tussenkomst van een medewerker.

Daarnaast zijn integraties mogelijk met verschillende CRM systemen, die ervoor zorgen dat wanneer de klant contact opneemt, de klantinformatie direct beschikbaar wordt gesteld. Hierdoor hoeft de medewerker niet meer te schakelen tussen verschillende systemen en is de benodigde klantinformatie direct bij de hand.

ROGER365image-1

Ons partnership

Dankzij de samenwerking tussen ROGER365.io en Insocial, is het voor gebruikers van het platform direct mogelijk om klanttevredenheid te meten. Op deze manier kan de customer engagement die ROGER365.io stimuleert ook gemeten worden en kan de klanttevredenheid op peil gehouden worden.

 

Waarom ROGER365.io

ROGER365.io centraliseert de communicatie en versimpelt het werk van eerstelijns medewerkers. Door hen de handvaten te geven om snel te kunnen reageren met de juiste informatie bij de hand, zal de klanttevredenheid toenemen. Daarnaast kun je de klant de touwtjes in handen geven door hen zelf te laten kiezen op welke manier ze contact met je opnemen.

 
 

White paper: WhatsApp integratie met Microsoft Teams

Lees alles over de integratie van WhatsApp for Business met alle voordelen op een rij! Deze white paper is een gids voor een snel, gemakkelijk en toegankelijk contactcenter met WhatsApp geïntegreerd in Microsoft Teams-interface.

 

 

 
Partner_roger365_whitepaper_whatsapp-uai-625x938-1

Meer over ROGER365.io

Kom erachter hoe ROGER365.io jouw organisatie kan versterken. Vraag een vrijblijvende demo aan!

Partner_Roger365io_logo