Background layer

Partner: Wholesale Consulting Group

Over Wholesale Consulting Group

De Wholesale Consulting Group is gespecialiseerd in de bedrijfsmatige inpassing van technologische innovaties binnen de groothandelsmarkt. Wholesale Consulting Group helpt groothandelaren de waarde uit technologie te maximaliseren door deze te verbinden met hun strategie, én begeleidt de eventuele business transformatie die hieruit voortvloeit.

Daarbij hebben zij een groot netwerk van technologieleveranciers en groothandelaren die ze graag in verbinding brengen om ervaringen en kennis te delen.

Partner_wholesale_consulting_group_image-1024x467

Ons partnership

Wholesale Consulting Group adviseert groothandels in de digitalisering van hun organisatie, maar ook hoe ze meer met data kunnen doen. Hoe ze als onderneming inzichten kunnen verkrijgen om beter in te spelen op ontwikkelingen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de tevredenheid van klanten. Wholesale Cosulting Group schakelt Insocial in om groothandels te voorzien van feedback van hun klanten en dit terug te brengen in de bedrijfsprocessen van een groothandel.

 
 

Waarom Wholesale Consulting Group?

  • Ondersteunend en uitdagend op het gebied van visie en strategie
  • Uitwerken naar onderliggende technologiekeuzes en veranderingsprogramma's
  • De implementaties van (nieuwe) technologie/software en het begeleiden van de verandering
  • Gegevens structureren en gegevens laten stromen via slimme verbindingen
  • Innovatie en focus op digitale marketing en commerce
 
 

Digitale groothandel en het belang van ketenintegratie

Met de opkomst van de digitale groothandel komen er ook steeds meer verbindingen. De handelsketen raakt verder in elkaar verweven. Geïntegreerde keteninformatie is natuurlijk mooi, maar integraties met ketenpartners zijn vaak duur en complex, waardoor slechts met enkele grote ketenpartners een integratie wordt aangegaan.

Als je de intentie hebt meerdere systemen te verbinden dan komt een integratieplatform snel om de hoek kijken. In deze white paper lees je alles over het belang van ketenintegratie en inzet van een integratieplatform voor de groothandel die steeds meer digitaal handel drijft.

 

 

 
Partner_Wholesale_consulting_group_whitepaper-uai-497x662

Meer over Wholesale Consulting Group

Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan!

 
new logo wholesale consulting group