Customer Experience (CX)

Dit is de som van alle interactiemomenten tussen een organisatie en een (potentiële) klant waarbij de ervaring van een klant op elk touchpoint gelijk moet staan met de verwachtingen die een klant heeft. Wanneer dit niet zo is, zul je geen loyale klanten creëren en op lange termijn niet winnen van je concurrenten.

Begrijp wat jouw klanten echt ervaren

De klantervaring is niet altijd tastbaar. Het is soms moeilijk te begrijpen wat klanten nu echt ervaren wanneer ze in aanraking komen met jouw organisatie. Welke factoren worden heel positief ervaren en welke juist negatief? Wat zijn de drijfveren van jouw klanten en waarom zijn wel of niet tevreden?

Begrijp wat jouw klanten echt ervaren
Meet verschillende waardevolle momenten in de klantreis

Meet verschillende waardevolle momenten in de klantreis

Meet al de verschillende momenten in de klantreis en ontdek waar tevredenheid toe- of afneemt. Analyseer de tevredenheid van oriëntatie (website), tot aankoop (bestelling) en after sales (service) en begrijp wat klanten precies ervaren op elk moment.

Bernadette Wiersema - Manager Customer Experience Schade bij InShared

Als online verzekeringsaanbieder, waarbij je klanten online actief zijn, kun je de vinger aan de pols houden door klanten op het juiste moment naar feedback te vragen waarbij je juist verder gaat dan de standaard NPS vraag.

Bernadette Wiersema - Manager Customer Experience Schade bij InShared
Vraag een demo aan

Creëer verbeterloops waardoor je elke dag de ervaring optimaliseert

Bewijs de waarde van jouw merk, ontdek welke factoren een positief of juist negatief effect hebben. Doe de juiste aanpassingen en stimuleer meer handel, hogere loyaliteit en een groter marktaandeel!

Creëer verbeterloops waardoor je elke dag de ervaring optimaliseert
Zeg gedag tegen silo’s; harmoniseer je feedback oplossingen!

Zeg gedag tegen silo’s; harmoniseer je feedback oplossingen!

In plaats van een afzonderlijke feedback oplossing voor elke afdeling, verzamel je met Insocial feedback over de gehele organisatie breed. Wat vinden klanten van je producten? Van je klantenservice? Of van het merk zelf? Laat al je afdelingen met elkaar samenwerken door ze de juiste data te geven en bouw aan een ultieme Customer Experience.

Meet jouw Customer Experience met Insocial

Meet alle verschillende touchpoints met één platform

Met de surveys van Insocial stel je gemakkelijk de juiste vragen aan je klanten over jouw merk op exact de juiste momenten.

Vergelijk

Vergelijk de resultaten van verschillende afdelingen of teams en begrijp hoe ieder bijdraagt aan de optimale klantervaring.

Deel jouw CX-resultaten met je gehele organisatie

Laat je resultaten niet ongezien! Houd iedereen altijd op de hoogte met rapportages en narrowcasting. Zo blijft CX een levend onderwerp.

Insocial helpt deze organisaties met hun Customer Experience:

Centraal Beheer
Rib Express
Intergamma
Coolblue
Samsung
Inshared

Optimaliseer jouw Customer Experience met slechts één platform

Met een excellente klantbeleving zorg je dat klanten altijd voor jouw merk zullen kiezen. In een demo vertellen onze experts je alles over het meten van Customer Experience!

Vraag een demo aan