Key takeaways

Productgericht werken is niet langer meer genoeg

Door XLA's leidend te maken wordt de klantbeleving verbetert

Door excellente service te leveren in de IT, creëer je loyale gebruikers

Het succes van Ictivity; van productgericht naar gebruikersgericht werken

Het succes van Ictivity; van productgericht naar gebruikersgericht werken

Ictivity is een Managed Service Provider gevesigd in Eindhoven. Bij deze bekende IT serviceverlener zit klantgerichtheid echt verweven in het DNA. Wilbert van Beek, algemeen directeur bij Ictivity, vertelt over in deze video over de transitie van product-focused naar customer-focused. Oftewel, van het werken volgens SLA's naar XLA's.

We merken dat ook in de IT-sector klantbeleving echt begint te leven en dat je met een excellente service loyale klanten creëert. Hiervoor is het nodig om niet meer te kijken naar een goed werkend product, wat natuurlijk nog steeds belangrijk is, maar ook naar de wensen van de klanten en misschien nog belangrijker, het zo makkelijk maken voor de klant. IT producten moeten namelijk vooral makkelijk te gebruiken zijn. De tevredenheid zal dan al aanzienlijk stijgen! In deze video zie je hoe Ictivity een excellente service verleent en hierin echt het verschil maakt binnen de competitieve IT-markt. Dit mede dankzij de platformen van TOPdesk & Insocial.

Wilbert van Beek - algemeen directeur bij Ictivity: "Met het feedbackplatform van Insocial kunnen wij gemakkelijk surveys uitsturen, dit samenvattend bekijken op het dashboard en hier vervolgens verbeteringen op doorvoeren.''

Ons platform helpt Ictivity met:

  • Meten en verbeteren van de Service Experience
  • Meten en verbeteren van de Customer Experience
  • Meten en verbeteren van de Employee Experience
  • Narrowcasting op de werkvloer

Meer weten? Krijg een gratis, persoonlijke demo van onze CX-Experts!

Wil jij net als Ictivity meer inzichten krijgen in wat klanten van je vinden? Ontvang een persoonlijke demo om meer te leren over ons platform!

Vraag een demo aan

Vrijblijvende demo

Wanneer het jou uitkomt

Leer onze experts kennen