Key takeaways

In B2B is het belangrijk dat je rekening houdt met verschillende contactpersonen en gebruikers. Niet elke vraag is relevant voor elke type gebruiker.

Door feedback intern en met klanten te delen zorg je ervoor dat customer experience leeft binnen een organisatie.

Niet alleen maar focussen op de cijfers, maar juist op de antwoorden op open vragen.

Naar de ultieme B2B Customer Experience met Pimm Solutions

Pimm Solutions helpt bedrijven met het slim inkopen van zakelijke attenties, geschenken en andere items, met als ultieme doel dat het geven van een cadeautje leuk moet blijven (en vooral ook gemakkelijk).
Het doel op het gebied van klantbeleving van Pimm Solutions is om de dienstverlening naar een zo’n hoog mogelijk niveau te brengen. Daarom willen zij heel graag van al hun bestellers en contractmanagers weten of zij tevreden zijn. En wanneer zij dit niet zijn, waar ligt dit dan aan?

Insocial helpt Pimm Solutions met het meten van de volgende momenten: net nadat de implementatie is afgerond en de cadeaushop live is gegaan, een aantal maanden hierna en na contact met de supportafdeling.Voor elk van deze momenten hebben zijn aparte vragenlijsten opgesteld die passend zijn voor het desbetreffende moment en het type gebruiker.We meten onder andere:

  • Customer Satisfaction Score (CSAT) + reden
  • Net Promoter Score (NPS)
  • Customer Effort Score (CES)
  • Tevredenheid over productaanbod en kostenreductie

Meer weten? Download het hele succesverhaal!

Laat je gegevens achter en we sturen hem naar je inbox!

Wil jij de ultieme B2B customer experience aanbieden?

Ook in B2B is klanttevredenheid meten erg belangrijk. Je wilt dat klanten bij je blijven en natuurlijk een goede reputatie. Dit begint bij tevredenheid in kaart brengen en verbeteren waar nodig. Start daarom met het meten via Insocial! Vraag een persoonlijke demo aan van onze experts.

Vraag een demo aan

Vrijblijvende demo

Wanneer het jou uitkomt

Leer onze experts kennen