Key takeaways

De combinatie tussen relationele NPS en transactionele NPS geeft waardevolle inzichten.

Door feedback te delen binnen je teams kun je elke dag je service optimaliseren.

Het integreren van ons feedback platform met een webcare tool (zoals OBI4wan) werkt efficient en geeft een goed overzicht voor een organisatie als RTL.

Het succes van RTL; De digitale wereld van een traditioneel mediabedrijf

In dit succesverhaal kijken we naar RTL en hun fan centric strategie, specifiek over hun streaming platform 'Videoland'. Bij fan centric is de stem van de klant van belang en krijgt de klant een centrale rol binnen de organisatie. We spraken Angela Muradin, Head of Customer Care bij RTL/Videoland, over de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van webcare en klanttevredenheidsonderzoek.

Voor Videoland meten we verschillende klantcontactkanalen, zoals: e-mail, telefonie en Facebook Messenger. Ook meten we verschillende momenten in de klantreis, zoals: net na aanmelding, na 3 maanden gebruik of bij opzegging. We meten onder andere deze metrics:

  • CSAT (Customer Satisfaction Score)
  • Transactionele NPS + reden
  • Relationele NPS + reden
  • Testimonial (open tekstveld)

Meer weten? Download het hele succesverhaal!

Laat je gegevens achter en we sturen hem naar je inbox!

Ook de klantgericht werken en aan de slag met narrowcasting?

Wil jij net als RTL meer succes behalen met service? Zorgen dat je serviceafdeling klantgericht te werk gaat en tevredenheid wordt verhoogd? Start dan met het meten via Insocial! Vraag een persoonlijke demo aan van onze experts.

Vraag een demo aan

Vrijblijvende demo

Wanneer het jou uitkomt

Leer onze experts kennen