Background layer

Partner: CX Unraveled

Over CX Unraveled

''We willen je helpen de CX-theorie, tools en je persoonlijke CX-context te ontrafelen, zodat je op een leuke manier kunt leren hoe je echt betere ervaringen kunt creëren.'' 

CX Unraveled wil anders zijn dan de anderen. Ze geloven dat je alleen zult leren hoe je echt betere ervaringen kunt creëren als ze je in staat stellen om het zelf te doen, door onze kennis en expertise over te dragen. Het is belangrijk voor CX Unraveled dat je wat je van ze leert kunt vertalen naar je eigen context en we nemen extra stappen, zoals individuele coachingsessies na elke masterclass, om ervoor te zorgen dat je dat ook echt doet. En het maakt hen ongelooflijk trots als je slaagt en CX Unraveled helpt hun visie te vervullen: betere ervaringen creëren in deze wereld!

CX-Framework-scaled-uai-1440x1080

Onze samenwerking

De samenwerking tussen CX Unraveled en Insocial is ontstaan door gedeelde passie in klantbeleving. Waar CX Unraveled zich bezighoudt met cursussen om haar CX-visie over te dragen zodat jij dit in praktijk kunt brengen binnen je organisatie, helpt Insocial je om daadwerkelijk de tevredenheid te meten en klant (of medewerker) inzichten op te halen!

 

 Vraag een demo aan

Waarom CX Unraveled

Je persoonlijke CX-context is het startpunt van jouw reis met CX Unraveled.
Deze klantgerichte organisatie biedt op maat gemaakte trajecten voor jezelf en voor je bedrijf of afdeling. Ze zijn echt hands on en praktisch. Dit betekent dat de sessies interactief zijn en dat je zeker je handen vuil zult maken door te oefenen met verschillende CX tools.

Last but not least is CX Unraveled creatief en nieuwsgierig en zullen ze er altijd een beetje plezier en speelsheid in stoppen om samen met jou betere ervaringen te creëren!

Aan de slag met Customer Experience met CX Unraveled

Of je nu je gewenste klantbeleving wilt bepalen in het neerzetten van jouw CX strategie, diepere klantinzichten wilt krijgen via kwalitatief onderzoek, of nieuwe product en diensten wilt ontwikkelen via een design sprint - dankzij de ervaring van CX Unraveled, ben jij straks expert op deze gebieden. 

Aan de hand van het CX Framework biedt CX Unraveled diverse trainingen, keynotes en support aan op het gebied van klantbeleving. 

Peter Verheijde en Thirza Schaap willen je helpen de CX-theorie, tools en jouw persoonlijke CX-context te ontrafelen, zodat je op een leuke manier leert hoe je echt betere ervaringen kunt creëren.

thirza-peter-cxunraveled2

Kom in contact met CX Unraveled

Interesse in één van de services van CX Unraveled? Vul dan het formulier in en dan zorgen wij dat er spoedig contact met je wordt opgenomen.