Background layer

Partner: Moving Digital

Over Moving Digital

Moving Digital biedt een totaaloplossing voor de online marketingactiviteiten van de makelaar. Met ruim 10 jaar ervaring laat Moving Digital zien dat ze het makelaarsvak begrijpen, zowel in een kopers- als een verkopersmarkt. Dit bewijst zich in de diverse producten die Moving Digital in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

 

.

Partner_Moving_Digital_intro

Ons partnership

Inmiddels werken we al een aantal jaar samen met Moving Digital. Gezamenlijk bieden we diverse makelaarsorganisaties een flexibele tool voor customer response aan. Naast het ophalen van klantfeedback, werken we ook aan custom oplossingen, waaronder de voorjaarscampagne van Garantiemakelaar. 

Samenwerking Moving Digital & Insocial – ‘Hoe populair is jouw buurt?’

De franchiseorganisatie van Garantiemakelaars heeft elk kwartaal een nieuwe campagne. Maar hoe zorg je ervoor dat elke campagne uniek wordt? Door de conversational interface van Insocial en de woningwaarde indicatie tool van Moving Digital samen te voegen, konden mensen hun woningwaarde aanvragen middels een conversatie!

Waarom Moving Digital?

  • Grootste online marketingpartner in de makelaardij
  • Mogelijk om online marketing te automatiseren
  • Bereikt de juiste doelgroep
  • Besteed uw marketingbudget optimaal
  • Creëert User Generated Content
 

Breng je makelaardij in beeld met online marketing

De huidige huizenmarkt is overspannen, dat is voor makelaars niets nieuws! Maar hoe kan je ervoor zorgen dat er toch nieuw aanbod binnenkomt? Zorg dat je je makelaardij in beeld brengt.

Met de juiste herkenbaarheid en naamsbekendheid blijf je top of mind bij je doelgroep en kom je toch aan nieuwe leads. Maar hoe zorg je voor deze naamsbekendheid?

 
Blog-header-1-online-adverteren

Meer over Moving Digital

Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan!

 
logo-moving-digital-final