Moving Digital

Moving Digital biedt een totaaloplossing voor de online marketingactiviteiten van de makelaar. Met ruim 10 jaar ervaring laat Moving Digital zien dat ze het makelaarsvak begrijpen, zowel in een kopers- als een verkopersmarkt. Dit bewijst zich in de diverse producten die Moving Digital in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Moving Digital

Ons partnership

Inmiddels werken we al een aantal jaar samen met Moving Digital. Gezamenlijk bieden we diverse makelaarsorganisaties een flexibele tool voor customer response aan. Naast het ophalen van klantfeedback, werken we ook aan custom oplossingen, waaronder de voorjaarscampagne van Garantiemakelaar. Samenwerking Moving Digital & Insocial – ‘Hoe populair is jouw buurt?’De franchiseorganisatie van Garantiemakelaars heeft elk kwartaal een nieuwe campagne. Maar hoe zorg je ervoor dat elke campagne uniek wordt? Door de conversational interface van Insocial en de woningwaarde indicatie tool van Moving Digital samen te voegen, konden mensen hun woningwaarde aanvragen middels een conversatie!

Waarom Moving Digital?

  • Grootste online marketingpartner in de makelaardij
  • Mogelijk om online marketing te automatiseren
  • Bereikt de juiste doelgroep
  • Besteed uw marketingbudget optimaal
  • Creëert User Generated Content
Online marketing voor de makelaar. Waarom?

Online marketing voor de makelaar. Waarom?


Wat zijn de voordelen van het inzetten van online marketing voor makelaars? Onder andere naamsbekendheid, meer website bezoekers, een hogere conversie en mond-tot-mond reclame zullen jouw als makelaar verder helpen! In dit artikel beschrijft Moving Digital precies hoe online marketing kan bijdragen aan het succes van makelaarskantoren.

Meer weten over Moving Digital?

Wil je meer weten? Vraag dan een gratis demo aan!