Key takeaways

Direct uitvragen na een contactmoment zorgt voor hoge conversie en waardevolle input van klanten.

Als het gaat om reviews is geloofwaardigheid belangrijk. Laat ook je negatieve beoordelingen zien en wat je daarmee doet.

Door extra klantdata (zoals geslacht, leeftijd of gezinssamenstelling) naast tevredenheidsscores te leggen kun je verbanden signaleren.

Het succesverhaal van

Hoe maak je van een 8 een 10? Tevredenheid 'to the max'

InShared is dé online verzekeraar die alles net even anders doet door slimme technologie, een eerlijk verdienmodel en een bijzondere visuele stijl en tone-of-voice. InShared begreep de behoefte van de consument om verzekeringen online te regelen al snel. Vanaf het begin hebben zij de ‘digital first’ aanpak gevolgd die de consumenten aanspreekt en bouwden zo een zeer efficiënt businessmodel.

Voor InShared meten we verschillende momenten in de klantreis zoals: klantcontact, de website, onboarding nieuwe klanten, schade melden online en het schadeherstel proces. Dit meten we per soort verzekering die InShared aanbiedt waardoor vergelijkingen op verschillend niveaus mogelijk is, zoals: per kanaal, per medewerker en per soort product. InShared focust hierbij op metrics en vragen als:

  • Tevredenheid over informatievoorziening, dekking en premie van desbetreffende type verzekering.
  • De Net Promoter Score (NPS)
  • De Customer Effort Score (CES)
  • Open vraag: Wat zou InShared moeten doen voor een 10?

Meer weten? Download het hele succesverhaal!

Laat je gegevens achter en we sturen hem naar je inbox!

Wil jij ook de online ervaring verbeteren?

Krijg ook een 10 voor je product of service! Meet net als Inshared verschillende touchpoints in de klantreis. Verbeter je services en verhoog de klanttevredenheid. Start dan met het meten via Insocial! Vraag een persoonlijke demo aan van onze experts.

Vraag een demo aan

Vrijblijvende demo

Wanneer het jou uitkomt

Leer onze experts kennen