Background layer

Partner: Coosto

Over Coosto

Coosto is volledig gericht op het managen van online gesprekken. Met Coosto doe je inspiratie op voor nieuwe content, beantwoord je vragen via social media, bereik je jouw doelgroep met social media posts en analyseer je de resultaten. Alles in één tool, wel zo efficiënt.

Partner_coosto_intro

Ons partnership

Door de combinatie van onze platformen kunnen organisaties direct na een online gesprek meten hoe tevreden de klant was met het klantcontact. Zo weten zij precies hoe de klant een servicegesprek via social media heeft ervaren. Denk hierbij aan klantcontact via chat, Facebook Messenger, Twitter of WhatsApp.

 

Waarom Coosto?

Coosto brengt jouw volledige online- en social media management onder één dak: van media monitoring en social media publishing tot analytics, reporting, webcare & community management. Zo behaal je in no-time meer conversies, een grotere merkbekendheid, een betere reputatie en meer tevreden klanten!

 

Digitaal klantcontact: er is geen excuus meer voor 'vervelend'

Als organisatie moet je de komende jaren vol inzetten op klantbeleving. Dat is de enige manier waarop je je op webcare-vlak nog kunt differentiëren van concurrenten (en wie weet van kunstmatige intelligentie, in de toekomst). Een persoonlijke klantbenadering is daarbij de absolute basis. Want webcare komt niet uit een fabriek, maar uit het hart.

 
Partner_coosto_artikel-1

Gratis demo van Coosto

Kom erachter hoe Coosto jouw organisatie kan versterken. Vraag een vrijblijvende demo aan!

KwaliteitWebcare_logoCoosto-1536x358-2