Background layer

Partner: Incentro

Over Incentro

Als een digitale dienstverlener gelooft Incentro in de kracht van verandering. Zij zorgen voor duurzame groei door het potentieel van hun medewerkers aan te wakkeren.

Samen met hun partners bouwen ze geweldige digitale oplossingen. Incentro weet precies hoe ze moeten inspelen op de behoeften van de klant. Hier hebben ze alleen lef, vakmanschap en gepassioneerde Incentronauten voor nodig. Zo creëren ze digitale transformaties. Tegelijkertijd geven ze ook om hun omgeving. In andere woorden, we nemen de verantwoordelijkheid voor onze voetafdruk. Het doel? Hun CO2-voetafdruk naar nul brengen voor 2025.

Zij volgen altijd het motto: Let’s embrace change.

INCENTRO-11-FEBRUARI-20217126-2048x1367

Ons partnership

Deze nieuwe samenwerking biedt veel mogelijkheden als het gaat om User Experience. Waar Incentro ervoor zorgt dat organisaties een uitstekende gebruikersbeleving kunnen bieden (denk aan; goed werkende apps, snelle website en slimme chatbots), zorgt Insocial ervoor dat de klanten van Incentro de prestaties van deze kanalen nog beter kunnen inzien. De UX wordt meetbaar gemaakt! Vraag op ieder kanaal feedback uit, verzamel alle data op het platform van Insocial en start met optimaliseren.

 

Waarom Incentro?

Incentro brengt je in beweging. Met blik op de toekomst. Wil jij je online performance naar een hoger niveau brengen of uitbreiden? Dan ben je bij Incentro aan het goede adres. Zij zijn expert op het gebied van e-commerce, User Experience en customer journeys en helpen organisaties met de digitale vraagstukken van morgen. Zo blijf je innovatief en kun je blijven meebewegen met de wensen van de klant.

Lees het succesverhaal van Coop & Incentro

Boodschappen doen terwijl je kookt. Met zo’n 300 Nederlandse vestigingen en een uitstekende webshop die sinds dag één voor stijgende omzetten zorgt, had Coop de omnichannel-ervaring aardig op orde.

Maar succes smaakt naar meer, dus wilde de supermarktketen het assortiment met een app nóg dichterbij brengen. Coop tot in de keuken dus. Binnen een jaar downloadden meer dan 30.000 Coop-klanten de app. Maandelijks komen hier nog 1500 downloads bij en plaatsen klanten meer dan duizend bestellingen per maand. Hoe zij dit hebben bereikt, lees je in dit succesverhaal.

Incentro-x-COOP8321-2048x1366

Gratis demo van Incentro

Kom erachter hoe Incentro jouw organisatie kan versterken. Vraag een vrijblijvende demo aan!

 

Incentro-logo-2018-Orange