Background layer

Partner: Incentro

About Incentro

OBI4wan biedt award-winning oplossingen en services voor reputatiemanagement, actiegerichte inzichten uit data, customer experience, chatbots en artificial intelligence. Door innovatieve technologie toegankelijk te maken, biedt onze partner naast gebruiksvriendelijke tools ook uitgebreide services zoals onderzoek, data-analyse, strategieontwikkeling en trainingen.

OBI4wan ondersteunt klanten wereldwijd met het datagedreven managen van hun reputatie en efficiënte engagement met hun klanten!

INCENTRO-11-FEBRUARI-20217126-2048x1367

Ons partnership

Deze nieuwe samenwerking biedt veel mogelijkheden als het gaat om User Experience. Waar Incentro ervoor zorgt dat organisaties een uitstekende gebruikersbeleving kunnen bieden (denk aan; goed werkende apps, snelle website en slimme chatbots), zorgt Insocial ervoor dat de klanten van Incentro de prestaties van deze kanalen nog beter kunnen inzien. De UX wordt meetbaar gemaakt! Vraag op ieder kanaal feedback uit, verzamel alle data op het platform van Insocial en start met optimaliseren.

 

Waarom OBI4wan?

Incentro brengt je in beweging. Met blik op de toekomst. Wil jij je online performance naar een hoger niveau brengen of uitbreiden? Dan ben je bij Incentro aan het goede adres. Zij zijn expert op het gebied van e-commerce, User Experience en customer journeys en helpen organisaties met de digitale vraagstukken van morgen. Zo blijf je innovatief en kun je blijven meebewegen met de wensen van de klant.

Lees het succesverhaal van Coop & Incentro

Boodschappen doen terwijl je kookt. Met zo’n 300 Nederlandse vestigingen en een uitstekende webshop die sinds dag één voor stijgende omzetten zorgt, had Coop de omnichannel-ervaring aardig op orde.

Maar succes smaakt naar meer, dus wilde de supermarktketen het assortiment met een app nóg dichterbij brengen. Coop tot in de keuken dus. Binnen een jaar downloadden meer dan 30.000 Coop-klanten de app. Maandelijks komen hier nog 1500 downloads bij en plaatsen klanten meer dan duizend bestellingen per maand. Hoe zij dit hebben bereikt, lees je in dit succesverhaal.

Incentro-x-COOP8321-2048x1366

Gratis demo van Incentro

Kom erachter hoe Incentro jouw organisatie kan versterken. Vraag een vrijblijvende demo aan!

 

Incentro-logo-2018-Orange