Background layer

Partner: MessageBird

Over MessageBird

Een omnichannel communicatieplatform, gebouwd voor wereldwijde omvang. Dat is hoe MessageBird zich positioneert. En dat is niet heel gek! Want 's werelds meest innovatieve bedrijven bouwen communicatieoplossingen met de applicaties en API's van MessageBird. Begin vandaag nog en praat met jouw klanten via elk kanaal, voor elke use case, overal ter wereld.

MessageBird maakt het mogelijk voor bedrijven om via alle populaire kanalen te communiceren met hun klanten. Denk aan e-mail, WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, SMS, Voice en meer.

Ze bouwen aan een wereld waarin communiceren met een bedrijf net zo gemakkelijk en natuurlijk is als praten met een vriend.

image 44-1

Wil jij Insocial en MessageBird 100 dagen gratis uitproberen? Vraag jouw proefperiode aan >

Bekijk de video over de samenwerking tussen MessageBird en Insocial

Ons partnership

Deze samenwerking helpt je via ieder mogelijk touchpoint feedback uit te vragen. Combineer no/low code technologie voor een 10x betere experience. Messaging kanalen worden steeds vaker gebruikt voor verkoop en service. Maar hoe goed scoren je kanalen en hoe bied je de best mogelijke beleving aan de ontvanger? Ben beschikbaar op kanalen als Whatsapp en Facebook messenger en meet de tevredenheid!

Waarom MessageBird?

Met MessageBird beschik je over alle voorkeurskanalen van de klant op één plek. Of je nu de kwaliteit van bestaande kanalen zoals SMS, Voice of e-mail probeert te verbeteren - of nieuwe manieren van communiceren aanneemt via WhatsApp, Instagram Direct of Google Business Messages - zij beheren de complexiteit voor je.

Boost je conversie met feedback via Messagebird

Er zijn veel bedrijven die je kunnen helpen bij het optimaliseren van je customer journey. Bij de start van conversational commerce, Customer Data Platformen en omnichannel klantcontact kom je snel in aanraking met MessageBird.

Bedrijven communiceren via steeds meer verschillende (online) kanalen met hun klanten. Hierdoor wordt het steeds complexer om het overzicht te bewaren en de kwaliteit te borgen. Een groot risico is dat dit ten koste gaat van de dienstverlening en de binding met klanten. De uitdaging is dus: hoe zorg je ervoor dat jouw klant aangehaakt blijft en feedback blijft geven?

Lees in dit stuk alles over hoe de tooling van Insocial samenkomt met Messagebird. Door de kwaliteit van de chatkanalen via Messagebird te meten, zorg je ervoor dat de klant altijd een excellente beleving heeft. Via welk kanaal dan ook!

image 45-1

100 dagen gratis proberen?

Kom erachter hoe MessageBird en Insocial jouw organisatie kunnen versterken. Probeer de in-channel uitvraag van feedback nu tijdelijk 100 dagen kosteloos* uit! Zo ervaar jij hoe een klantgericht feedbackproces voor jou kan werken. 

V2 (2)

 

* Voorwaarden van toepassing. Vraag naar de actievoorwaarden.