Background layer

Partner: OBI4wan

Over OBI4wan

OBI4wan biedt award-winning oplossingen en services voor reputatiemanagement, actiegerichte inzichten uit data, customer experience, chatbots en artificial intelligence. Door innovatieve technologie toegankelijk te maken, biedt onze partner naast gebruiksvriendelijke tools ook uitgebreide services zoals onderzoek, data-analyse, strategieontwikkeling en trainingen.

OBI4wan ondersteunt klanten wereldwijd met het datagedreven managen van hun reputatie en efficiënte engagement met hun klanten!

obi_detail

Ons partnership

Al jaren werken wij samen met OBI4wan, delen we veel kennis en staan we regelmatig samen op evenementen met inspirerende cases. Door de combinatie van onze platformen kunnen zowel onze klanten als die van OBI4wan groeien op het gebied van webcare en de tevredenheid over dit kanaal. Overzichtelijk, meetbaar en in real-time. Zodat je er direct wat mee kunt doen!

Waarom OBI4wan?

Voor een succesvolle inzet van media monitoring en online klantcontact ben je bij OBI4wan aan het juiste adres. Het is OBI4wan’s missie om jouw organisatie écht in verbinding te brengen met je klanten. Met een team van experts helpen zij organisaties sinds 2011 aan gebruiksvriendelijke softwareoplossingen zoals de OBI Brand Monitor voor media monitoring, OBI Engage voor webcare en social planning, OBI Bots en OBI Insights voor onderzoek, data-analyse en actiegerichte inzichten.

Webcare is meer dan online klantenservice

Hoe kun je het beste webcare binnen jouw bedrijf organiseren? Welke kanalen ga je monitoren? Hoe reageer je op positieve of negatieve feedback? En wat levert webcare je precies op? Deze vragen, en nog veel meer, komen aan bod in de white paper van onze partner.

Partnerpage_OBI4wan_whitepaper-uai-372x558

Gratis demo van OBI4wan

Kom erachter hoe OBI4wan jouw organisatie kan versterken. Vraag een vrijblijvende demo aan!

obi4wan_color_300dpi