Background layer

Partner: Saysimple

Over Saysimple

Met Saysimple maak je elk gesprek met je klanten waardevol. Door het slimme social messaging platform blijf je makkelijk met klanten in gesprek en gebruik je hun feedback om je business te verbeteren. Zo stijgt je klanttevredenheid en kunnen de kosten omlaag.

We willen klantcontact naar ongekende hoogte brengen door gebruik te maken van de kracht van social messaging. Ons platform stelt bedrijven in staat om met de snelheid van het licht te reageren, terwijl ze bij elk antwoord betere luisteraars en gesprekspartners worden. Vragen veranderen in een glimlach en een glimlach in een aankoop, terwijl de kosten dalen: dat is de belofte van conversational excellence.

Partner_SaySimple_image

Ons partnership

Met de Insocial add-on in het platform van Saysimple start je eenvoudig met het uitvragen van NPS score via de voorkeurskanalen van de consument. Op die manier geven je klanten hun feedback op het moment dat het ze het beste uitkomst, en verzamel je representatieve scores.De integratie van Insocial en Saysimple verloopt naadloos. Ook als je al gebruiker van Insocial bent en je social messaging intelligent wilt automatiseren. Je zet het op in een handomdraai!
 

Waarom Saysimple?

De manier waarop je met klanten praat heeft een radicale impact op je merk, daarom is uitmuntende communicatie essentieel. Met ons Social Messaging Automation Platform ben je continu in gesprek met je klanten, via elk kanaal en op iedere plaats. Maar daar stopt het niet.Saysimple biedt je slimme AI-tools om tot op detailniveau te analyseren welk sentiment er bij klanten leeft, zodat je hun feedback kunt gebruiken om je product of dienst te verbeteren. 

Customer service and social messaging: a love story

Hoe navigeer je door de wereld van social messaging? Wat zijn de kansen en de uitdagingen? En hoe kun je tegemoet komen aan de torenhoge verwachtingen van de klant van vandaag? Je vindt de antwoorden in onze exclusieve whitepaper.
Partner_Saysimple_whitepaper-uai-1641x2462

Gratis demo van Saysimple

Maak kennis met Saysimple!

saysimple