Background layer

Partner: TOPdesk

Over TOPdesk

TOPdesk is het grootste IT Service Management platform binnen Nederland. Met TOPdesk voorzien organisaties hun service en support afdeling met een overzichtelijk dashboard waar alle tickets en melding af te handelen zijn. Het is extreem gebruiksvriendelijk, heeft honderden integratie mogelijkheden en je brengt je service naar een hoger niveau!

Partner_topdesk_software-2048x1192

Ons partnership

Door de samenwerking en integratie tussen Insocial en TOPdesk, kunnen organisaties direct de tevredenheid van hun service en supportafdeling meten en analyseren. Na het afhandelen van een ticket, wordt er automatisch een survey verzonden naar de klant. De feedback die deze organisaties hierdoor ontvangen, ondersteunen hen in het bereiken van excellente service. Want wat zijn de behoeften van de eindklant en hoe kun je hun verwachtingen overtreffen? Kortom: de samenwerking van Insocial en TOPdesk, versnelt de weg naar excellente service!

 

Vind ons ook op de marketplace
 

Waarom TOPdesk?

Sinds 1993 helpt TOPdesk organisaties hun dienstverlening te verbeteren en een omgeving te creëren waarin medewerkers het beste uit zichzelf halen. Dit doen ze met gebruiksvriendelijke producten die je eenvoudig integreert en die samenwerking stimuleren. Vandaag de dag heeft TOPdesk meer dan 850 medewerkers verspreid over 17 kantoren in 11 landen, en helpen we meer dan 4500 organisaties over de hele wereld aan een betere dienstverlening.

TOPdesk is daarnaast uitgeroepen tot Gartner Peers Insights Customer's Choice, tot strong performer door Forrester en heeft van TrustRadius een Top Rated in ITSM-softwarebadge ontvangen!

Klantverhaal: Hoe Ictivity de klanttevredenheid verbetert met een belevings-commitment

Ictivity is een IT-dienstverlener gespecialiseerd in managed services, werkplekautomatisering, IT-adoptie en IT-infrastructuren. Om de kwaliteit van haar dienstverlening continu te verbeteren, stuurt Ictivity naast SLA’s ook op klant- en gebruikersbeleving. Stijn Hubregtse, Consultant Managed Services, legt in dit artikel uit hoe dit werkt en welke impact beleving heeft op de dienstverlening van Ictivity.

Ictivity_topdesk_image-uai-400x600

Gratis demo van TOPdesk

Geef je servicedesk vleugels! Kom er nu achter hoe TOPdesk jouw organisatie kan versterken.
Probeer TOPdesk voor 30 dagen gratis!

topdesk