Background layer

Partner: Ask Roger!

Over Ask Roger!

Ask Roger! creëert ultieme klantbelevingen voor de klant van hun klant. Dit bereiken zij door het toepassen van de meest innovatieve en omnichannel communicatie oplossingen, waarbij zij data integreren en gebruik maken van Artificial Intelligence.

Partner_coosto_intro

Ons partnership

Onze partner Ask Roger! belooft door het toepassen van haar producten en diensten een ultieme klantbeleving. Door de samenwerking met Insocial wordt deze klanttevredenheid per gebruikt kanaal ook daadwerkelijk gemeten. Hierdoor kunnen we samen met de klant de Customer Journey verder optimaliseren.

 

Waarom Ask Roger!?

  • Expert in Skype for Business en Teams. Het combineren van telefonie en andere kanalen met data en AI voor een ultieme klantbeleving.
  • Social media koppelingen, livechat, chatbots en CRM-koppeling.
  • Met een eigen Road-to-Succes aanpak heb je altijd een goed plan dat past bij jouw organisatie. Door deze methodiek kan Ask Roger! gericht met medewerkers uit diverse afdelingen nadenken over specifieke business cases, functionele wensen en staat adoptie hoog op de agenda.
 

Het succesverhaal van Corendon

“Dankzij Ask Roger! hebben we nu één communicatieplatform dat voldoende schaalbaar is om onze internationale groeiambities te realiseren en waarmee we meetbaar onze servicegraad kunnen verhogen.”

– Martin de Boer, Marketing Director bij Corendon.

 
 
Partnerpage_AskRoger_case-uai-702x1054

Gratis demo van Ask Roger!

Kom erachter hoe Ask Roger! jouw organisatie kan versterken. Vraag een vrijblijvende demo aan!

Ask Roger logo