Onze partners

Samen staan we sterk

You don't select a partnership. You build one.

Met deze partijen hebben we een partnership opgebouwd! Hiermee creëren we integratiemogelijkheden, werken we aan nieuwe producten en delen we continu kennis.

OBI4wan

De all-in-1-partner op het gebied van reputatie management, online klantenservice en AI. Levert award-winning oplossingen en services!

Ask Roger!

Ask Roger! creëert ultieme klantbelevingen door het toepassen van de meest innovatieve en omnichannel communicatie oplossingen.

Bikkelhart

Bikkelhart brengt consumentengedrag en verkoopervaring samen in gebruiksvriendelijke ontwerpen, met als doel maximaal rendement te halen.

KSF

De Klantenservice Federatie (KSF) is met haar 200 leden de grootste branchevereniging in Nederland voor klantcontact!

Coosto

Coosto levert dé tool waarmee organisaties hun reputatie, merkbekendheid en klanttevredenheid mee verhogen en meer resultaten uit social media halen.

The Feedback Company

The Feedback Company trasformeert de feedback die je ophaalt naar reviews die je kunt inzetten voor je online vindbaarheid en zoekadvertenties.

Portal.chat

Portal.chat is een Live Chat en AI Chatbot oplossing. Deze is in te zetten voor het verbeteren van bereikbaarheid, service en het genereren van leads.

Springest

Springest is dé site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Vergelijk verschillende opleidingen, trainingen en cursussen en ontdek wat bij jou past!

Moving Digital

Moving Digital is de grootste online marketingpartner in de makelaardij en helpt makelaars met het vergroten van hun naamsbekendheid, bereik en conversies.

Ook werken we samen met:

cartel_logo
smartid_logo
contentguru_logo
Digital_captains_logo
sound_logo
lookizi_logo
opiness_logo

Ook partner worden van InSocial?